Haberler

Kırşehir Belediyesi 3 noktaya dezenfekte tüneli kurdu

Kırşehir'de belediye, iş için evden çıkmak zorunda olanlar için üç noktaya dezenfekte tüneli kuruldu.

Kırşehir'de belediye, iş için evden çıkmak zorunda olanlar için üç noktaya dezenfekte tüneli kuruldu.

Kırşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında işlek caddelerdeki temizlik çalışmalarının ardından 3 noktaya teknik ekiplerin çalışmasının ürünü olan dezenfekte tüneli kurarak halkın hizmetine sundu.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, gazetecilere, dezenfekte tünellerini sokağa çıkma zorunluluğu olanların kullanması için yaptıklarını söyledi.

Belediyenin kendi ekiplerinin yaklaşık 1500 liraya mal ettiği dezenfekte tünellerinin belediye önü, Terme Caddesi ve Cacabey Meydanı'na kurulduğunu ifade eden Ekicioğlu, dışarı çıkmak zorunda kalanları Kovid-19 tehlikesine karşı korumayı amaçladıklarını dile getirdi.

Kırşehir Belediyesi olarak bilim insanlarından oluşan bir danışma kurulu oluşturduklarını ve bu kurulun tavsiyesi ile dezenfekte tünellerini artırma planını gözden geçireceklerini anlatan Ekicioğlu, "Dezenfekte tünellerinde saf su ve temizlik malzemelerinin karışımıyla hazırlanmış özel solüsyon var. Bu tünellerin vatandaşları sokağa teşvik ettiği şeklinde bir düşünce de var. Saygı duyuyoruz. Danışma kurulumuza konuyu ilettik. Onların tavsiyeleri doğrultusunda çoğaltıp çoğaltmamaya karar vereceğiz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Selahattin Ekicioğlu Kırşehir Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title