Haberler

Kırıkkale'de Veliler Yarışacak

Kırıkkale'de veliler arası 'Çocuğumun yeteneğini anlatıyorum' konulu kompozisyon yarışması düzenleniyor.

Kırıkkale'de veliler arası 'Çocuğumun yeteneğini anlatıyorum' konulu kompozisyon yarışması düzenleniyor.

Kırıkkale'de Yetenek Avcıları Sivil Toplum Kuruluşu tarafından velilerarası "Çocuğumun yeteneğini anlatıyorum" konulu kompozisyon yarışması düzenleniyor. Yarışmanın amacının, anne ve babaların çocuklarının ilgi ve yeteneklerinin farkında olup onları keşfetmelerini sağlamak olduğunu söyleyen Yetenek Avcıları Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı Ömer Akay yarışma tüm anne ve babaların katılabileceğini söyledi.

Yarışmaya katılacak velilerin her çocuk için bir kere başvuru yapabileceğini ifade eden Akay, "Veliler, çocuklarının yetenekli olduğu alanlarda yaşadığı ve gözlemlediği başarılarını, samimi, gerçekçi, heyecanlı, duygusal bir anlamla, bir dosya kağıdına en fazla arkalı önlü olarak dökecekler. Yarışmaya katılmak isteyen velilerimiz başvurularını en geç 02 Haziran 2012 Cumartesi günü saat 16.00'ya kadar milli eğitim müdürlüğü toplantı salonunda bulunan yarışma kuruluna üzerlerinde isim ve telefon bilgilerinin yazılı olduğu kapalı bir sarfla elden teslim edebilecekler. Yarışma sonucu, bir gün sonra saat 15.00'de velilere yönelik düzenlenecek olan 'Çocuklarda yetenek keşfi' konulu seminerin ardından açıklanacak. Yapılan değerlendirmede dereceye giren velilere çeşitli hediyeler verilecek. Ayrıca Yetenek Avcıları Sivil Toplum Kuruluşu olarak çocukların gelişimi için veli seminerleri düzenliyoruz. Milli eğitim müdürlüğü toplantı salonunda 02 Haziran 2012 saat 11.00'da 'Özgüven', 'Empati' ve 'Yetenek keşfi' konularında seminerler düzenleyeceğiz. Bu seminerlerden en az ikinse katılan velilerimize sertifika verilecek" dedi. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırıkkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title