Haberler

Kirasını Ödeyemeyen Esnaftan İlginç Kepenk Kapatma

Derince İlçesi'nde Birkaç Ay Önce Fotoğrafçı Dükkanı Açan ve İzmit'in İlk Fotoğrafçıları Arasında Yer Alan Hilmi Keskin, Dükkanına Astığı İlginç Yazının Ardından İşyerini Kapattı.

Derince İlçesi'nde birkaç ay önce fotoğrafçı dükkanı açan ve İzmit'in ilk fotoğrafçıları arasında yer alan Hilmi Keskin, dükkanına astığı ilginç yazının ardından işyerini kapattı.

İzmit'in en eski fotoğrafçıları arasında yer alan Hilmi Keskin birkaç ay önce Derince İlçesi'nde Üstad Fotoğrafçılık adı altında bir fotoğrafçı dükkanı açtı. Hilmi Keskin iş olmaması nedeniyle ancak birkaç ay dayanabildi. İşsizliğe geçen hafta camına ilginç bir not yazarak kepenk kapatarak ilçeden ayrıldı. Deniz Mahallesi'nde yoldan geçerken herkesin merak edip camında yazan yazıyı okuduğu esnafın ilginç notunda ise şunlar yazıyor:

'Derincemden özür diliyorum. Dedikodu ve işsizliğin ardından kiramı ödeyemeyecek hale geldiğimden iş yerimi kapatıyorum. Besleyip yetiştirdiğim boynu gıravatlı kişinin aşırı hasetliğinden yıldırıldım ve bıktırıldım. Derincemi bana yar etmediler. Hakkınızı helal edin Hilmi Keskin-Üstad Fotoğrafçılık.'

İZMİT (Kocaeli), (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title