Haberler

Kığılı, Trikolarda Yine İddialı

Kiğılı'nın Benzersiz Kalitede Ürettiği Triko Grubu İle Tüm Ürünlerde Şimdi Net %60 İndirim Sizleri Bekliyor.

Erkek giyimin öncüsü Kiğılı, triko grubunda iddialı çıkışını sürdürüyor. Hem spor hem abiye kullanılabilecek modellerden, kışın soğuğunda size sıcacık tutacak ince yün modellere kadar ürün çeşitliliğine sahip Kiğılı trikolar, bu kış vazgeçemeyeceğiniz kıyafetleriniz arasında yerini alıyor. Üstelik 49 TL'den başlayan fiyatlarla!

Spor ve abiye modelleri sevenler için yaratılan Armani koleksiyonunda baklava desenleri ön plana çıkıyor. Ürün, pantolon üzeri şık bir ceketle tamamlanabileceği gibi fit bir jean üzerine deri ceketle kullanıldığında da sportif bir şıklık yaratıyor. Kuzu yününden dokunmuş Kiğılı trikolar ise, kışın soğuklarında sizi sıcacık tutmak için yaratıldı. Hafif ve tüylenmeye karşı 'lambswool' ipinden üretilen kuzu yünü trikolar hem dokunulası bir yumuşaklık yaratıyor hem de yıllar yılı tüylenmeden kullanım kolaylığı sunuyor.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra Kiğılı mağazalarından triko grubunda ve dilediğiniz Kiğılı markalı herhangi bir üründe %60 Net indirime sahip olma şansınız var. Siz de kışı hem kalitesinden ödün vermeden üretilmiş trikolarla geçirmek hem de Kiğılı'ya özel indirimlerden faydalanarak geçirmek istiyorsanız Kiğılı mağazalarına mutlaka uğrayın.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title