Haberler

Khb Genel Sekreteri Prof. Dr. Erdoğan Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramını Kutladı

Kamu Hastaneler Birliği Erzurum Genel Sekreteri Prof.Dr.Fazlı Erdoğan yayınladığı bir mesajla tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.14 Mart Tıp Bayramının, sağlık sektöründe çalışan insanları hem hatırlamak hem de sağlığın...

Kamu Hastaneler Birliği Erzurum Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan yayınladığı bir mesajla tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

14 Mart Tıp Bayramının, sağlık sektöründe çalışan insanları hem hatırlamak hem de sağlığın önemini insanlara bir kez daha hatırlatmak manasında büyük önem taşıdığını ifade eden KHB Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, bütün bir tarih boyunca insanoğlunun yaşam kalitesini doğrudan etkileyen gelişmelere bakıldığında, bunların öncelikle tıp alanında kaydedilen gelişmeler olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin bugün, başka sahalarda olduğu gibi, tıp eğitimi ve teknolojisi ile sağlık hizmetleri alanındaki performansıyla da dünyadaki gelişmelerin önüne geçtiğine dikkat çeken Prof. Dr. Erdoğan, Sağlık Bakanlığı'nın 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla çalışmalarına yön verdiğini sözlerine ekledi.

KHB Erzurum Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan yayınladığı mesajın devamında şu ifadelere yer verdi: "Bilindiği gibi, insanın yardıma en çok ihtiyaç duyduğu, çaresiz kaldığı an sağlık probleminin başladığı andır. İşte bu anda yanımızda bulunan engel tanımaksızın yardımımıza koşan tüm sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Zira sağlık çalışanlarımız, mayasında özveri ve sabır olan kutsal bir mesleğin mensupları olup, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca görevlerini yapmaktadırlar. İnsanların en çok ihtiyaç duydukları anda onlara şifa dağıtmak için gösterdikleri gayretli çalışmalarını takdirle karşılıyorum. İnsanın yaşamını sürdürebilmesini, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren tüm doktor, hemşire, teknisyen ve diğer sağlık personelimize hizmetlerinde başarılar diliyor, 14 Mart Tıp Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Erdoğan 14 Mart Erzurum Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title