Haberler

Kerkük: El Kaide'nin Irak Sorumlularından Ebu Fetem'in Öldürüldüğü İleri Sürüldü

Kerkük ile Tikrit Arasında Bulunan Reşadiye Bölgesinde, El Kaide'nin Irak'taki Üst Düzey Yetkililerinden Ebu Fetem Kod İsimli Sait Tacir Reyyaşi'nin Öldürüldüğü İddia Edildi.

Kerkük ile Tikrit arasında bulunan Reşadiye bölgesinde, El Kaide'nin Irak'taki üst düzey yetkililerinden Ebu Fetem kod isimli Sait Tacir Reyyaşi'nin öldürüldüğü iddia edildi.

Kerkük Polis Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre, Kerkük ile Tikrit kentleri arasında bulunan Reşadiye bölgesinde 3 gün önce El Kaide elemanları ile Irak askeri arasında bir çatışma çıkmıştı. Çatışmada 3 asker hayatını kaybederken, El Kaide'nin Irak'taki üst düzey yetkililerinden biri olarak bilinen Ebu Fetem kod isimli Reyyaşi yaralanmıştı. Yaralanan Reyyaşi'nin bugün hayatını kaybettiği öğrenilirken, yaklaşık 25 yıl önce örgüte üye olduğu iddia edildi. Irak askeri henüz cenazeyi alamazken, örgüt mensupları tarafından Reyyaşi'nin gizlice defnedildiği iddia edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title