Haberler

Kenan İmirzalıoğlu, Kaprisleriyle Dizideki Herkesi Bıktırdı

Güncelleme:

Fatih'in başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, kaprisleriyle dizi ekibini bıktırdı. İmirzalıoğlu'nun yönetmen Altan Dönmez'e "Böyle yaparsanız gidersiniz." dediği ortaya çıktı

Şimdilerde tanıtımları dönmeye başlayan Mehmed: Bir Cihan Fatihi adlı dizinin setinde sular durulmuyor. Dizinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'nun kaprisleri ekibi bıktırmış.

2 MİLYON ÇÖPE GİTMİŞTİ

Daha yayına girmeden son yılların büyük prodüksiyonlu işleri arasına adını yazdıran 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi' adlı dizi kadrosundaki önemli isimlerle de kendisinden söz ettiriyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun uzun bir süre sonra sete dönmesini sağlayan dizi, ilk açıklamalara göre Ocak ayında seyirciyle buluşacaktı ancak sette yaşanan gerginlikler ve yaşanan yönetmen değişiklikleri buna engel oldu. O3 Medya'nın dizinin başlangıcını ötelemesinin ardında yapımın ilk yönetmeni Altan Dönmez'le yaşadığı anlaşmazlık yatıyor. Dizinin çekilen ilk bölümü beğenilmemiş ve harcanan 2 milyon lira da çöpe gitmişti. Yapım şirketinin Altan Dönmez'le yollarını ayırdıktan sonra anlaştığı isimse Cevdet Mercan oldu.

İMİRZALIOĞLU'NUN KAPRİSLERİ BIKTIRDI

İddialar bu kadarla da kalmıyor dizinin böylesine sıkıntılı bir süreçte ilerlemesinin bir nedeni de oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sürekli olarak çevresine bağırması ve set arkadaşlarına hayli zorluk çıkarması. Fatih Sultan Mehmet'i canlandıran Kenan İmirzalıoğlu'nun, set saatleri uzayınca yönetmen Altan Dönmez'e sert çıkıp, "Böyle devam ederse, hepiniz gidersiniz" ifadelerini kullandığı ve bu diyalogdan kısa süre sonra Dönmez'in görevinden uzaklaştırıldığı ortaya çıktı. Sette yönetmen dahil herkese sert çıkışlar yapan İmirzalıoğlu'nun bölüm başı fiyatını da artırdığı ve 350 bin lira aldığı iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatih Sultan Mehmet Kenan İmirzalıoğlu Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500

Yorumlar (95)

Kahrolsun P...............:

YAŞASIN CUMHURIYET, YASASIN M. KEMAL ATATÜRK

13
12
yanıtYanıtla
O yuzden 9 kisi begenmemiş:

M. KEMAL ATATÜRKÜN ADINDAN RAHATSIZMI OLDUNUZ DIN TACIRI TROLLER.

yanıt2
yanıt2
trolsavar:

10 oldu

yanıt1
yanıt0
msms:

O YUZDEN 9 KİSİ BEGENMEMİŞyoo neden olalim ki adam kendi yapdi simdi kendi cezasini cekiyor bize ne ondan ve sizin gibi bati hayrani trolerden

yanıt0
yanıt0
MSMS YE:

doguya özenin ki; HERGUN KADIN CINAYETI, COCUK TECAVUZU, ESEK KÖPEK TECAVUZÜ. KURBAN OLUN ATAMIZA ASANSORDE HALVET OLAN TACÎRLER

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

FATİH SULTAN MEHMET HAN böyle saçma sapan oyucularla anlatılacak bir şahsiyet değildir. umarım içinde saray entrikası veya cariyeler yoktur. gerçek bir tarih vardır.

23
0
yanıtYanıtla
adını yazzzz:

Miroğlu saçma sapan isim değil adınız yaz. . .

yanıt0
yanıt4
Adınızı Yazın:

Fatih İstanbulu fethettiğinde kaç yaşındaydı? Kenan kaç yaşında? ölmeden önceki son yıllarını oynamalıydı!!!

20
2
yanıtYanıtla
ATILLA TÜRK:

eger kenan böyle asagilama kaprislerine girdiyse ozaman seyircidenden gerekn dersi alir birdahakine kendi cep telefonuna poz verir evinde arsivinde saklar insaatlarda amele olarak calismaya aday gösterilen birisi olur vesselam eden ne eder eden kendine eder

19
2
yanıtYanıtla
baybars:

Bu adamın hiçbir dizisini izlemedim izlemem de. . . Bu adamın Fatihi oynaması fatihe yapılmış en büyük hakarettir. . .

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title