Haberler

Kenan Evren'in Doktorları, Yemek Yerken Boğulduğu İddiasını Yalanladı

Güncelleme:

98 yaşında hayata gözlerini yuman Kenan Evren'in yediği yemeğin akciğerine kaçması üzerine öldüğü yönündeki iddialar, doktorları tarafından yalanlandı.

12 Eylül askeri darbesinin lideri, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in (98) son günlerinde yatağından düşerek kalçasını ve kolunu kırdığı, iyileşme sürecindeyken yediği yemeğin akciğerine kaçması üzerine öldüğü yönündeki iddialara askeri doktorlardan cevap geldi.

SİNDİRİM SİSTEMİNE MAMA VERİLİYORDU

TV6'da Gülümhan Gülten'in hazırlayıp sunduğu Gündem Arası programında yayınlanan haberin doğruyu yansıtmadığını öne süren askeri doktorlar, Evren'in son dönemlerde doğrudan "sindirim sistemine mama verilerek" beslendiğini bildirdiler.

"BU DOĞRU OLAMAZ"

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, kimliğinin açıklanmasını istemeyen askeri doktorlar, şu bilgileri verdi: "Bu doğru olamaz. Son döneminde hasta nazogastik sonda ile besleniyor. Yani sindirim sistemine mama direkt veriliyor. Çoklu organ yetmezliği var. Böyle bir hasta yoğun bakımda, ağızdan normal beslenemez. Ağızdan beslenirken soluk borusuna gıda kaçan bir insan anında yaşamını yitirir. Saatlerce sürmez. Nazogastik sonda ile beslenen birinin soluk borusuna yiyecek kaçması söz konusu olamaz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kenan Evren Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

EVET ŞİMDİ NE DİYORSUNUZ:

''asmayalım da besleyelim mi'' diyen KENAN EVRENE KÜFÜR ATMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUYORUM DAHA DOĞRUSU EDİYORUMDA YAZMIYORUM ÇÜNKÜ MESAJIMI YAYINLAMAZLAR

17
32
yanıtYanıtla
69 DÜŞÜNEN-SORGULAYAN VATANDAŞ:

NETEKİM PAŞA, ÖLDİ, TOPRAK KABUL EDER Mİ ETMEZ Mİ BİLMEM AMA BENİM KALBİMDE DEYILSIN. . . KİMLERİN KALBİNDE OLDUĞUN DA UMRUMDA DEĞİL. . . SANA RAHMET OKUTACAK YENİ ZALİMLER VAR MAALESEF ÜLKEMDE. . . ONLARDA BÖYLE SON VE SONUÇLA HATIRLANACAKLAR. . . ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM. . .

30
16
yanıtYanıtla
Polis kızıMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin

21
22
yanıtYanıtla
hüsnücan:

Allah rahmet eylesin. . Nur içinde yatsın. . Mekanı cennet olsun.

16
15
yanıtYanıtla
EVET ŞİMDİ NE DİYORSUNUZ:

şimdilerde yaşlıktan ötürü elleri titreyen ancak idam kararı verdiği dönemde elleri titremeyen şahsiyet. . . yaptığı ihtilali savunurken üniversite gençliği tarafından alkışlanan darbeci general. . .

21
9
yanıtYanıtla
OzturkMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin

16
13
yanıtYanıtla
cdtmobilWeb@haberler.com:

Can verememis igne vurmuslar

8
18
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

atesi bol olur insallah, , , , allah ve muhammed düsmani bunlarr. . . . . . .

14
12
yanıtYanıtla
doğrucumobilWeb@haberler.com:

Mekanın cennet olsun paşam. Pisliklerin kışkırtması sonucu kardeşlerin dahi birbirini vurduğu kötü zamanlarda bu ülkeyi kurtardınız. Ozamanları bilmeden atmak kolay dimi...

13
12
yanıtYanıtla
EVET ŞİMDİ NE DİYORSUNUZ:

ULAN KİM 43 KİŞİNİN ASILMASINA SEBEP OLDU İSE ALLAH ONUN BELASINI VERSİN BUNA KENAN EVRENDE DAHİLL

16
4
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title