Haberler

Keklik ve Ceylan Alanları Yapımına Başlandı

Kilis’te, Resul Osman mesire alanına Ceylan ile Kekliklerin yaşayacağı tabiat parkı yapılmasına başlandı.

Kilis'te, Resul Osman mesire alanına Ceylan ile Kekliklerin yaşayacağı tabiat parkı yapılmasına başlandı.

14 Ağustos 2017 tarihinde Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü İsrafil Erdoğan tarafından imzalanan protokol ile Resul Osman mesire alanına ceylan ve kekliklerin yaşayacağı Tabiat parkı yapılmasına karar verilmişti.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Resul Osman Dağı Mesire Alanı batı kısmında bulunan spor tesisleri yapımından sonra şimdi de doğal yaşamı desteklemek amacıyla keklik ve ceylan alanları yapımına başlandığını ifade ederek, "Yol açma çalışmaları tüm hızıyla devam ederken bayram sonrası sathi kaplama asfaltının da yapılması hedefleniyor. Batı kısımda da belediyemizce yapılan düzenlemelerle artık bu bölüm de vatandaşlarımız kullanabilecek. Doğa Koruma ve Milli Parklar tarafından Resul Osman dağından tabiat parkı yapılması için alan tahsis etmiştik. Piknik yapmak için gelen vatandaşlarımız doğal ortam ceylanlar ve keklikleri görmüş olacak. Gerçekten Kilis için güzel bir proje, Kilis halkına in iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Ceylan ile Kekliklerin yaşayacağı yerde Belediye Başkanı Hasan Kara ile birlikte AK Parti Kilis milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Polat, Cuma Özdemir ile Kadir Çirtikoğlu incelemelerde bulundu. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title