Haberler

Kazım Kazım Fenerbahçe Kulübü'nde

Fenerbahçe'nin Anlaşma Sağladığı Gurbetçi Futbolcu Kazım Kazım (Colin Kazım Richards), Sarı-lacivertli Yöneticilerle Görüştü.

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı gurbetçi futbolcu Kazım Kazım (Colin Kazım Richards), sarı-lacivertli yöneticilerle görüştü.

İstanbul'a gelir gelmez, Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı ile birlikte FB Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasına giden Kazım Kazım, burada yöneticiler Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu ve Neşet Yalçın ile bir süre görüştü. Genç futbolcu, daha sonra bir süre stadı gezdi.

Bu arada, Fenerbahçe Kulübü'nün yayın organı FB TV, Kazım Kazım'ın transferini haberlerinde ''Colin Kazım Fenerbahçe'de'' diye duyurdu.

Kazım Kazım, FB TV'ye yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp olduğunu belirterek, ''Bu sezon şampiyon oldu. Avrupa'da en büyük kulüplerden biri. Umuyorum ki, önümüzdeki sezon da iyi futbol oynayıp başarılı olacak'' dedi.

Kazım Kazım, Fenerbahçe'de forma giyen futbolculardan Appiah, Alex ve Aurelio'yu da tanıdığını dile getirdi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Kazım Kazım, yarın sabah Özel Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title