Haberler

    'Kazanıp Bekleyelim'

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sivas deplasmanından galibiyetle dönmek zorunda olduklarının altını çizdi, rakiplerin olası puan kayıplarıyla zirve şanslarını artırabileceklerini söyledi

    SENAD OK

    Zirve takipçisi Fenerbahçe'de, Demir Grup Sivasspor deplasmanı öncesi tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.
    Kalan 6 maçını da kazanmak ve rakiplerinin olası kayıplarıyla şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın geçtiğimiz haftaki Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası yarıştaki umutlarını artırdı.
    Teknik Direktör Aykut Kocaman bugünkü kritik Sivas maçı öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda şampiyonluk yarışındaki şansların her an değişebileceğini vurgulayarak sonuna kadar aynı konsantrasyon ile devam etmeleri gerektiğini dile getirdi. Kocaman, Fenerbahçe kağıt üzerinde en az şansa sahip takım olarak değerlendirilse bile rakiplerin yeni puan kayıpları yaşayabileceklerinin altını çizdi.
    'Kolay maç yok'
    Matematiksel olarak şanslarının sürdüğü müddetçe şampiyonluk yarışını bırakmayacaklarını belirten sarı-lacivertli çalıştırıcı, Kayserispor ve Osmanlıspor'un ardından Sivasspor'u da yenmek zorunda olduklarını söyledi. Son haftalarda hiçbir maçın kolay olmadığını da kaydeden Aykut Kocaman, Sivas'tan galibiyetle dönmeleri halinde önlerini daha rahat görebilecek pozisyona geleceklerini sözlerine ekledi.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Galatasaray Fenerbahçe Sivasspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title