Haberler

Kazada Yaşamını Yitiren Iraklı Göçmenlerin Cenazeleri Reyhanlı'da Toprağa Verildi

Kazada yaşamını yitiren Iraklı göçmenlerin cenazeleri Reyhanlı'da toprağa verildi HATAY - Hatay'ın Altınözü İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Irak'lı göçmenlerden 9'unun cenazesi Reyhanlı İlçesi'nde toprağa verildi.

Kazada yaşamını yitiren Iraklı göçmenlerin cenazeleri Reyhanlı'da toprağa verildi

HATAY - Hatay'ın Altınözü İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Irak'lı göçmenlerden 9'unun cenazesi Reyhanlı İlçesi'nde toprağa verildi.

Kazadan sonra kimlik tespiti ve otopsinin ardından Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze araçları ile Reyhanlı'daki Hatay Büyükşehir Mezarlık kompleksine getirildi. Cenazeler burada yıkanıp kefenlendikten sonra, komplekste bulunan görevliler tarafından cenaze namazları kılındı.

Reyhanlı'da bulunan Suriyelilerin defin edildikleri mezarlıkta toprağa verilen ve Iraklı oldukları öğrenilen 9 göçmen arasında 3'ünün çocuk, diğerlerinin ise yetişkin kadın ve erkek olduğu öğrenildi.

Kaza, 3 Aralık Pazar günü saat 15.00 sıralarında Altınözü İlçesi Yolağzı Mahallesi ile Kansu Mahallesi arasında meydana gelmiş, yasa dışı göçmen taşıyan minibüs ile karşı yönden gelen kamyonun karıştığı kazada 11 kişi yaşamını yitirmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Altınözü Reyhanlı Irak Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title