Haberler

Kayseri Erciyesspor'da, Fenerbahçe Maçı Öncesi Don Hazırlığı

Kayseri Atatürk Stadı, Cuma Günü Eksi 10 Derecede Oynanması Beklenen Kayseri Erciyesspor-fenerbahçe Maçı İçin Koruma Altına Alındı.

Kayseri Atatürk Stadı, Cuma günü eksi 10 derecede oynanması beklenen Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe maçı için koruma altına alındı.

Stad Müdürlüğü, olası don olaylarına karşın stat zeminini akşamları sera naylonuyla kapatıp sabahları açarak havalandırıyor. Maç saatınde hava sıcaklığının eksi 8 ile 10 arasında olması bekleniyor.

İkinci yarıya cuma günü oynanacak Erciyesspor-Fenerbahçe maçıyla "Merhaba" demeye hazırlanan Atatürk Stadı'nda yoğun bir çalışma yaşanıyor. Stat Müdürü Osman Kayaalp, gece hava sıcaklığının eksi 15'lere kadar düştüğünü, don ve çimlerin rengini korumak adına özel önlemler aldıklarını söyledi. Stat zeminini akşamları 16 parça sera naylonuyla kapattıklarını söyleyen Stat Müdürü Kayaalp, sabahları ise naylonları yeniden toplayarak çimleri havalandırdıklarını kaydetti.

Meteoroloji yetkilileri ise, maç günü Kayseri'de hava sıcaklığının 12 derece olarak gerçekleşeceğini, maç saatinde ise, eksi 8 ile 10 derece arasında olmasının beklendiğini söylediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title