Haberler

Kayseri'de 300 Polisle Uyuşturucu Operasyonu: 15 Gözaltı

Kayseri'de bu sabah yapılan ve 300 polisin katıldığı uyuşturucu operasyonunda, 27 adreste arama yapıldı.

Kayseri'de bu sabah yapılan ve 300 polisin katıldığı uyuşturucu operasyonunda, 27 adreste arama yapıldı. Bir işadamına ait rezidansta, 19 adet saksı içinde esrar yapımında kullanılan hint keneviri, bonzai ağacı ve büyük boy bonzai tablosu bulundu. Operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından günün erken saatlerinde 300 polisle 27 adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda, merkez Kocasinan ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Ihlamur Sitesi'ndeki lüks bir rezidansta da arama yapıldı. Çilingir yardımıyla kapısı açılan rezidansta polisin yaptığı aramada, 19 adet büyük boy saksıda yetiştirilen ve çimlenmeye bırakılan toplam 64 hint keneviri, 1 bonzai ağacı, 5 çuval hint keneviri yetiştirmek için kum, uyuşturucu madde yetiştirmede kullanılan kimyasal maddenin bulunduğu enjektör, evin oturma odasında büyük boy bonzai tablosu bulundu. Rezidansta bulunan uyuşturucu maddelerin ve düzeneğinin değerinin 500 bin TL olduğu bildirildi. Rezidansın sahibinin hakkında birçok suçtan arama kararı bulunan Halit G (40) olduğu ortaya çıktı. Uyuşturucu madde yapımında kullanılan bitkilerin yetiştirildiği saksılar, Kocasinan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden gelen ziraat mühendislerinin yaptığı inceleme sonrası polis aracına götürüldü.

Öte yandan, diğer adreslerde yapılan aramalarda da çok sayıda bıçak ve toz esrar ele geçirildi. Operasyonda, 15 kişi gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocasinan Kayseri Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title