Haberler

Kaymakam Balcı'dan Yaralı Özel Harekat Polisine Ziyaret

Merzifon Kaymakamı Ozan Balcı, Siirt'teki operasyonlarda yaralanan Merzifonlu polis memuru Ömer Faruk Özen'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Merzifon Kaymakamı Ozan Balcı, Siirt'teki operasyonlarda yaralanan Merzifonlu polis memuru Ömer Faruk Özen'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Siirt Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görev yapan Merzifonlu polis memuru Özen, Siirt'teki operasyonda bomba patlaması sonucu yaralanmıştı. 2 ayağına ve dizlerine şarapnel parçaları isabet eden Özen, GATA'daki tedavisinin ardından memleketi Merzifon'a döndü.

Evinde istirahat eden Özen'e Kaymakam Balcı, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yaralı polisin sağlık durumu hakkında bilgi alan Balcı; "Bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum. Bir ihtiyacın olduğunda devlet her zaman yanında. Sizler bu ülkenin geleceği için canınızı hiçe sayarak operasyonlara gidiyorsunuz. Allah yardımcınız olsun. Güneydoğu'da görev yapan tüm asker ve polisimize Allah yardım etsin" ifadelerini kullandı.

Toplumun güvenliği için güvenlik güçlerinin canlarını ortaya koyduğunu vurgulayan Balcı, "Şehitlik ve gazilik, milletimizin gönlündeki en yüce ve en ulvi makamlardır. Devletini ve milletini canından aziz bilerek bu ulvi makamlara yükselmiş olan şehit ve gazilerimiz vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleri ve Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleridir. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, çok kıymetli ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabırlar diliyor, tedavisi devam etmekte olan askerlerimize acil şifalar diliyorum" dedi.

Kaynak: AA / Politika

Ozan Balcı Merzifon Siirt Politika Haberler

title