Haberler

Kartepe'de Şampiyon Bahçelievler Ossi 08

Güncelleme:

"Köyler ve Mahaller Futbol Turnuvasında Buluşuyor" organizasyonunda şampiyonluk kupasını finalde Uzunbey Takımı'nı 4-0 yenen Bahçelievler Ossi 08 Takımı kaldırdı.

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen "Köyler ve Mahaller Futbol Turnuvasında Buluşuyor" organizasyonunda şampiyonluk kupasını finalde Uzunbey Takımı'nı 4-0 yenen Bahçelievler Ossi 08 Takımı kaldırdı. Sporköy Spor Tesisleri'nde 2.5 ay süren köy ve mahalleleri kaynaştırmak amacıyla düzenlenen turnuvada mücadele eden tüm takımları tebrik eden Başkan Karabalık, şampiyon takım oyuncularına birer adet Ipohe cep telefonu hediye etti.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen 80 takım ve 956 sporcunun mücadele ettiği Kartepe'deki turnuva önceki akşam oynanan karşılaşmalar ardından sona erdi. Turnuva boyunca takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar izledikleri zevkli karşılaşmalarda gole de doydular. Takımların mücadelesini her fırsatta izleyen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, final maçı sonrası yaşanan şampiyonluk coşkusunda da ortak oldu. Köyleri ve mahalleleri kaynaştırmak amacıyla tertiplenen turnuvanın ödül töreninde Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın yanı sıra KASKF Başkanı Murat Aydın, Kartepe Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Erol Arutan, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Süleyman Karadaş, Kocaeli İl Hakem Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Arif Doğan Talay, Futbol İl Temsilcisi Mitat Ağa, Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatı Yöneticileri, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Yazıcı belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, dereceye giren takım ve futbolcular ile kulüp temsilcileri hazır bulundu.

Kartepe'de böylesi önemli bir spor organizasyonu başarıyla gerçekleştiren ekibi kutlayan KASKF Başkanı Murat Aydın, Başkan Şükrü Karabalık'a da spora verdiği destekler için teşekkür etti. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, turnuva süresince sporculara dostluk ve kardeşlik içinde sergilediği mücadeleleri için teşekkür ederken, "Turnuva boyunca ter döken ve verdiği mücadeleyi takdir ettiğim tüm futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. En önemli zenginliğimiz olan sizler gibi dürüst, çalışkan ve ahlaklı gençlere sahip olmak bizleri mutlu etmektedir. Spor varsa sorun yok sloganıyla gerçekleştirdiğimiz sportif aktivitelerde dostluklar kurulmakta, kardeşlikler pekişmektedir. Bu turnuvada amacına ulaşmıştır. Alın teri döktünüz ve bu hediyeleri kazandınız. Hediyeleriniz hayırlı olsun güle güle kullanın" dedi.

Protokol konuşmaları ardından turnuvaya katkı sağlayan hakemler ve saha görevlileri adına Vedat Köşe, Nihat Samuk ve Arif Doğan Talay'a teşekkür plaketlerini Başkan Karabalık takdim etti. Turnuvada en değerli oyuncusu olarak Kemal Orman ile Haydar Koç seçilirken turnuvada gol kralı da Beşevler Takımından 16 golle Ali Bilgin oldu. Turnuvanın en centilmen takımı Ketenciler Takımı seçildi. Turnuvada Bahçelievler Ossi 08 şampiyon olurken, Uzunbey Takımı 2., Hacı Halim Gençler Takımı 3. ve Beşevler Takımı da 4. oldu. Birinci takım oyuncularına Ipohe cep telefonu, dereceye giren sporculara cep telefonu, spor ayakkabı, eşofman takımı gibi çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title