Haberler

Kartal'dan Gol Sağnağı

Güncelleme:

FC Pinzgau Saalfelden ile karşılaşan Beşiktaş rakibini gole boğdu.

Sezon öncesi hazırlık kampı için 4 Temmuz'da Avusturya'nın Salzburg kentine bağlı Leogang kasabasına giden Beşiktaş, kampın 11. gününde ikinci hazırlık maçını Avusturya amatör ligi takımlarından FC Pinzgau Saalfelden'e karşı yaptı. Siyah Beyazlılar, karşılaşmayı 3. dakikada Holosko, 33. dakikada Sidnei, 40. dakika Simoa, 44. dakikada Ernst , 65. dakika Burak Kaplan, 74 ve 90. dakikada Quaresma ve 79. dakika Almeida'nın attığı gollerle 8-0 kazandı.

Maçın ardından takımın tecrübeli ismi İbrahim Toraman, şunları söyledi: "Hazırlık kampımızı yarın noktalıyoruz. Yoğun bir dönem geçirdik. İki hazırlık maçı yaptık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik diyebilirim. İstanbul'da da hazırlıklarımıza devam edip sezona hazır bir şekilde girmek istiyoruz. "

İbrahim, futbolda şike iddiaları soruşturması kapsamında tuttuklu yargılanan teknik direktör Tayfur Havutçu ve futbol komitesi başkanı Serdal Adalı'nın durumları için çok üzüldüklerini ve onların suçsuz olduklarına inandıklarını söyledi. Toraman şöyle konuştu: "Bu durum karşısında çok üzgünüz. Hem Tayfur hocamızın hem de Serdal Ağabey'in suçsuzluğuna inanıyoruz ve her zaman yanlarındayız. Umarım bir an önce her şey düzlüğe çıkar. Onları en kısa sürede aramızda görmek istiyoruz. "

İbrahim Toraman, Türkiye Kupası'nın Beşiktaş yönetimi tarafından Futbol Federasyonu'na geri verilmesi konusunda yorum yapmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title