Haberler

Kartal'da İntihara Teşebbüs

Kartal sahilinde intihar etmek için denize atlayan bir kadın, polisi alarma geçirdi.

Kartal sahilinde intihar etmek için denize atlayan bir kadın, polisi alarma geçirdi.

Olay, Kartal sahilinde akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahilde gezintiye çıkan bir vatandaş, genç kadının bir anda kendisini denize attığını gördü. Bunun üzerine polis ekiplerini arayan vatandaş yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen Deniz Polisi ile asayiş ekipleri sahilde genç kadını aramaya başladı. Çevrede arama çalışması yapan ekipler, kısa bir süre sonra adının Leyla Kızak (40) olduğu tespit edilen kadının yüzerek kıyıya çıktığını fark etti. Bunun üzerine genç kadının yardımına koşan polis ekipleri, Kızak'ın üşümemesi için önce üzerini bez örtüyle örttü ardından ekip otosuna bindirdi. Leyla Kızak, daha sonra olay yerine gelen ambulansla Kartal Yavuz Sultan Selim Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen Kızak'ın ambulansa binerken ağladığı gözlendi.

Olayı görerek polise ihbar eden Salim Ülkü, "Düştü, yardımcı olalım dedik 'bana kimse yardımcı olmasın' dedi. Ayakkabılarını çıkardı arkası üzerine denize atladı. Denizde açılır açılmaz 155'i arayarak yardım istedim. Daha sonra 112 yi aradım. Yardımcı olduk kurtardık" diye konuştu.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title