Haberler

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Keskiner: 'Bize 'Gemiyi Terk Et' Denmedikçe, Yolumuza Devam Edeceğiz'

Bank Asya 1

Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu'ndan Turkcell Süper Lig'e yükselmeyi başaramayan Karşıyaka'da kulüp başkanı Coşkun Keskiner, 'Bize 'Gemiyi terk et' denmedikten, yolumuza devam edeceğiz' dedi.

Keskiner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cuma günü kulübün olağanüstü genel kurulunun yapılacağını belirterek, yönetim kurulunda Yaşar Holding'i temsilen bulunduğunu, bir önceki başkan Akif Ersezgin'in görevden ayrılmasının ardından başkanlığa geldiğini hatırlattı.

Şu konumda aday olmasının kulübün onursal başkanı Selçuk Yaşar'ın istemesine bağlı olduğunu kaydeden Keskiner, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Kulüpte çalışmaların belli bir istikrarda olması gerekiyor. O yüzden bu istikrarı sürdürebilecek yapıda oluşum yapmamız gerekiyor. Bu akşam yönetim kurulu toplantımız var. Bize 'gemiyi terk et' denmedikten sonra yolumuza devam edeceğiz. 'Ben istiyorum' üslubu yok bende. Fakat şu da çok net, istikrar çok önemli. Erdoğan Arıca ile çalışmak, mevcut kadroyu korumak çok önemli. 10 merdivenlik yolun 7'sini aştık. Sadece 3'ü kaldı. Takımın ruhu, yapısı, hocasını doğruyu bulduğumuzdan şüphemiz yok. Takımı sil baştan yaratmaya gerek de yok. Onun için kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Hatalarımızı da biliyoruz. Lobi çalışmalarında eksik olduğumuzu, altyapılara gerekli desteği vermediğimizi, pazarlama, sponsor eksikliği gibi... Bu eksiklikleri kuvvetlendirici bir yönetim kurulu oluşturacağız.'

Keskiner, kulübün yüzüncü yılına girmek üzere olduğunu ve 2012'de Süper Lig'de olmak istediklerini belirterek, 'Genel kurul öncesinde Selçuk Bey'le bir görüşmem olacak mutlaka. Daha önce görev verildiği şekilde 'devam et' denirse görevi sürdüreceğim. Yönetim kurulu için kafamda bazı isimler var. Ancak camia öyle bir noktada ki, 'gelir misin?' dendiğinde herkes görev almaya hazır durumda. Sonuçta genel kurula bir kaç gün kaldı. Her şey zamanla şekillenecektir' dedi.

(ALK-MV-MTE) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title