Haberler

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un Öğretmenler Günü Mesajı

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Nevzat Bozkuş, bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü olması ve bir ülkenin medeniyet yönünden kalkınması için öğretmenlerin çok çalışması gerektiğini kaydetti. Türk toplumunun şekillenmesinde, Cumhuriyet'in güçlenmesinde, milli kültürün geliştirilmesinde öğretmenlerin saygıyı en çok hak eden kimseler olduğuna dikkat çeken Bozkuş, "Bu nedenle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'Bir millet irfan ordusuna malik olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin yaşayacak neticeleri vermesi, ancak irfan ordusuyla kaimdir. Muallimler! Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakar muallim ve mürebbiyelerini sizler yetiştireceksiniz. ve yeni nesil sizin eseriniz olacaktır' demiştir. Milletimizin varlığını sürdürmesi, gelişip kalkınması öncelikle iyi yetişmiş, vasıflı insan gücüne bağlıdır. Vasıflı insan yetiştirmek de eğitim kurumlarının ve siz değerli öğretmenlerin işidir" dedi.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Hz. Ali, öğretmenliğin paha biçilmez değerini en kısa ve etkili biçimde, 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' diyerek ifade etmektedir. Bu görevi yerine getirirken şevkinizi kıracak, hızınızı kesecek her türlü olumsuz düşünceyi bir kenara bırakmak gerekir. Mesleğinizin kaçıncı yılı olursa olsun ilk günkü heyecanınızın kaybolmaması önemlidir. Ülkemizin her köşesinde, malzemesi insan olan saygıdeğer öğretmenlerimiz, çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlama idealinden hiçbir zaman taviz vermediğinizden ve yetiştirdiğiniz her öğrenciye bu şuurla yaklaştığınızdan asla şüphem yoktur. Öğrencilerinizi yetiştirmenin yanında çağımızın gereklerine ve eğitim anlayışına uygun olarak kendinizi de yenileme ve geliştirme gayretlerinizden de eminim. Aileniz, çalışma arkadaşlarınız ve öğrencilerinizle daha mutlu, başarılı ve huzurlu olmanızı dileyerek, bu anlamlı gününüzü kutluyor, başta bu mesleğini icra ederken şehit olan öğretmenler olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün öğretmen ve eğitimcilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum." - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Nevzat Bozkuş Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title