Haberler

Kars: Başbakan Erdoğan Kars'ta...(1)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ardahan İl Kongresi'ne katılmak üzere uçakla geldiği Kars'tan helikopterle Ardahan'a geçti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ardahan İl Kongresi'ne katılmak üzere uçakla geldiği Kars'tan helikopterle Ardahan'a geçti.

Kars Havaalanı'nda Başbakan Erdoğan'ın gelişi beklenirken, aprona alınmayan il genel meclisi üyeleri güvenlik görevlileriyle tartıştı. İl genel meclisi üyelerini Vali Mehmet Ufuk Erden ikna etmeye çalıştı.

Başbakan Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan Ata uçağı saat 12.15'te Kars Havaalanı'na indi. Parti gençlik kolları mensuplarınca çiçek verilen Başbakan Erdoğan'ı, Vali Mehmet Ufuk Erden, Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Milletvekilleri Zeki Karabayır, Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Remzi Aras ve partililer karşıladı.

Partililerin davul zurna çalarak karşıladığı Başbakan Erdoğan, vatandaşları selamlayarak, "Bildiğiniz gibi Ardahan İl Kongresi'ne katılacağım. İşlerim yoğun" diyerek VİP salonunda bir süre dinlendi. Bu sırada Kars'ta yayınlanan Halk Gazetesi'nin sahibi Hıdır Keleş, gazetesini Başbakan Erdoğan'a göstererek, haksız yere ilanının kesildiğini anlattı. Hıdır Keleş, "İnsanca yaşayamıyorum, insanca yaşama hakkımız elimizden alındı" diye konuştu. Başbakan Erdoğan, Hıdır Keleş'e vali ile görüşmesini söyledi.

Başbakan Erdoğan bir süre VİP'de dinlendikten sonra helikopterle Ardahan'a hareket etti.

Başbakan Erdoğan ile birlikte Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da Ardahan'a gitti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title