Haberler

Tolunay Kafkas: İyi Bir Takıma Karşı Galip Geldik

Güncelleme:

Karabükspor Teknik Direktörü, 2-0 biten Kasımpaşa maçının ardından "İyi bir takıma karşı galip geldik." dedi.

0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, iyi bir oyunla galip geldiklerine vurgu yaparak, "İyi bir takıma karşı galip geldik. Kazanmamız bizi son derece mutlu etti. Ama tabii ki biliyorsunuz. Nasıl başladığımız değil, nasıl bitirdiğimiz önemli. Çok tecrübeli oyuncularımızın yanına, çok genç oyuncular transfer ettik. Umuyorum Karabükspor ilerleyen haftalarda daha iyi olacaktır" dedi.

Kardemir D.Ç. Karabükspor'un başarılı oyuncusu İlhan Parlak, sezonun ilk maçının kendileri açısında önemli olduğunu dile getirerek sözlerine şöyle devam etti:

"Geçen sene nasıl sıkıntılar çektiğimizi biliyoruz. Bu seneye iyi başlayıp, iyi devam edip, iyi bitirmek istiyoruz. Kendi evimizde Kasımpaşa gibi zorlu bir rakibe karşı iyi mücadele ettik. Hocamızın bizden istediklerini ortaya koyduk. Neticesinde, 2-0 galip geldik ve mutluyuz."

Çok iyi bir başlangıç yaptıklarını vurgulayan Kardemir D.Ç. Karabükspor'un golcü oyuncusu LuaLua, "Lige üç puanla başlamak bizim için çok önemliydi. Bu ilk maçım. Henüz tam olarak hazır olmadığım için takla atamadım. İyi olduğum zaman göreceğiz" ifadelerini kullandı.

KASIMPAŞA CEPHESİ

İyi bir maç olduğuna değinen Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, "Lige iyi hazırlandık diye düşünüyorum. Ligin her zaman değişik havası vardır. Bunu anlatmaya çalıştık, bunu da gördük. İyi bir darbe aldık. İyi ki ilk maç son maç değil" şeklinde konuştu.

Lacivert-beyazlı takımın tecrübeli kalecisi Isaksson, mücadelenin zor bir maç olduğuna dikkat çekerek, "Ne bizim için, ne de Karabük için çok gol fırsatı yoktu. Kornerden bir gol yedik. İkinci yarının başında ikinci golü yedik. İstediğimiz gibi bir maç sergileyemedik" açıklamasında bulundu.

Kardemir D.Ç. Karabükspor'un maçı hak ettiğini vurgulayan Kasımpaşa'nın forvet oyuncusu Oscar Scarrione, "Isaksson'un söylediği gibi defans olarak çok iyi oynadılar. Maalesef gol atamadık" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title