Haberler

Karayollarında Durum

Kar ve tipi nedeniyle ülke genelinde bazı yollar ulaşıma kapalı bulunuyor.

Kar ve tipi nedeniyle ülke genelinde bazı yollar ulaşıma kapalı bulunuyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol bültenine göre, Karaman-Mut, Pınarbaşı-Malatya, Pınarbaşı-Gürün-Darende, Pınarbaşı-Kaynar-Şarkışla, Konya-Karaman, Konya-Karapınar-Ereğli, Beyşehir-Seydişehir-Akseki, Cihanbeyli-Kulu, Kütahya-Afyon, İnegöl-Domaniç-Tavşanlı, Konya-Afyon, Ankara-İstanbul (Bolu Dağı Tüneli mevkisi) Şavşat-Ardahan-Çıldır, Bayburt-Aşkale (Kop Dağı), Erzurum-Çat-Karlıova, Tortum-Erzurum, Zara-İmranlı-Refahiye, Çetinkaya-Divriği ve Kangal-Gürün yolları kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı.

Kangal-Alacahan-Hekimhan, Eruh-Şırnak, Sivas-Bedirli-Hanlı, Sivas-Ulaş- Kangal, Samsun-Kavak (Samsun-Ankara), Şarkışla- Sivas (Kayseri-Sivas), Aksaray-Nevşehir, Pınarbaşı-Kahramanmaraş ve Karaman-Ereğli yolları kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapalı bulunuyor.

Şırnak- Eruh-Şirvan yol ayrımı Cevizlik-Cevizlik yol ayrımı-Develi, Yahyalı-Mansurlu-Bünyan-Tuzhisar-Gölcük-Çiftlik-Güzelyurt-Akdağmadeni-Akçakışla-Bozhöyük-Kızılcıova-Derinkuyu-Göllük-Çiflik-Altunhisar yollarında kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Yenikorak-Erfelek, Sakız İliç Kemaliye-Arapkir yolları da kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı.

Akbez-Kilis yolunun 10. kilometresinde (Sapkanlı Köprüsü) meydana gelen sel tahribatı nedeniyle yol trafiğe kapalı bulunuyor. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Kangal Sivas Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title