Haberler

Karasu Sivil İnisiyatif Kurulundan, İl Sağlık Müdürüne Ziyaret

Sakarya'nın Karasu İlçesi Devlet Hastanesinde Yeterli Doktor Bulunmadığını ve Bu Durumdan Karasu İlçesinde Yaşayan Halkın Büyük Sıkıntı Çektiğini İfade Eden Karasu Sivil İnisiyatif Kurulu Üyeleri, İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş'ı Ziyaret Ederek Yardım İstedi.

Sakarya'nın Karasu ilçesi Devlet Hastanesinde yeterli doktor bulunmadığını ve bu durumdan Karasu ilçesinde yaşayan halkın büyük sıkıntı çektiğini ifade eden Karasu Sivil İnisiyatif Kurulu üyeleri, İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş'ı ziyaret ederek yardım istedi.

Doktor sıkıntısının yanı sıra ilçede kalıcı Hızır Acil Servis ihtiyacının bulunduğunu belirten Karasu Sivil İnisiyatif Kurulu Üyeleri ile Kurul Sözcüsü Enver Albayrak, "Hastanemiz doktor sıkıntısı çekiyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz" dedi.

İl Sağlık Müdürü Doktor Hasan Bektaş ise ellerinden gelen yardımı yapacaklarını belirterek, imkanları zorlayacaklarını söyledi. Bektaş, "Bazı ilçelerimizde doktor sıkıntısının yanı sıra ambulans şoförü sıkıntısı da yaşıyoruz. Sorunlarımız büyük ve doktor açığımız mevcut. Ancak elimizden geleni yapmak için buradayız" şeklinde konuştu.

(HA-AK) 20.06.2008 16:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title