Haberler

Karaman Vakıflarından Belediyeyi Ziyaret

Güncelleme:

9-15 Mayıs Tarihleri Arasında Kutlanan Vakıflar Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde, Karaman'da Faaliyet Gösteren Vakf Yöneticileri Belediye Başkan Vekili Mustafa Çolakoğlu'nu Makamda Ziyaret Etti.

9-15 mayıs tarihleri arasında kutlanan vakıflar haftası etkinlikleri çerçevesinde, ilimizde faaliyet gösteren yunus emre kültür vakfı, geylani vakfı, sekasar vakfı, bifa eğitim ve sosyal hizmet vakfı yöneticileri belediye başkan vekili mustafa çolakoğlu'nu makamda ziyaret etti.

28. Vakıf Haftası etkinlikleri çerçevesinde bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Vakıf Yöneticileri, Başkan Vekili Mustafa Çolakoğlu'nu hafta boyunca düzenlenecek etkinliklere davet etti.Vekil Çolakoğlu da, ziyarete gelen misafirlerin Vakıflar Haftasını kutlayarak, bu tür bir organizasyonu birlik ve beraberlik içerisinde ortaklaşa gerçekleştirdikleri için Vakıf Yöneticilerini tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title