Haberler

Karabükspor-Kayserispor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir D.Ç.Karabükspor, kendi sahasında Kayserispor' 3-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir D.Ç. Karabükspor, kendi sahasında Kayserispor' 3-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını belirterek, taraftarların oyunculara küfür etmesine tepki gösterdi. Bir cenderenin içine girdiklerini belirten Bakkal, bu cenderenin içinden mücadeleyle çıkacaklarını söyledi. Bakkal, "İhtiyacımız olan bir maçtı, yaklaşık 9-10 galip gelememenin bir stresi vardı ve bu streste üretmeye çalışan bir takım vardı. Özellikle ilk devre iyi oynadık, ikinci yarı skoru koruma adına biraz geriye çekildik. Son dakikalarda bulduğumuz golle bizim haftalardır ihtiyacımız olan bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Sakatlarımız çok, aslında İBB finaline gidiyoruz. Çok önemli bir maça gidiyoruz, biz bir cenderenin içine girdik artık, bu cenderenin içinden de bu mücadeleyle çıkarız, bu özveriyle çıkarız, başka türlü bunun içinden çıkamazsınız, bunu da bugün gösterdiler. Maç kazanma oyunu oynadık, ben bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyuncularım iyi oynadılar, bugün çok iyi oynadılar ama sadece taraftarlar 2-1 galip gelirken oyuncumuza küfür etmesinler, stresli haftalardayız. Biraz daha sağduyulu olmamız gerekiyor, Gökhan da uzun zamandır sakattı, milli maç arasında iyi çalışan oyuncularımdan birisi. Yarın MR'ları çekilecek, Shelton ile Ahmet ve Yiğit'in durumuna bakacağız, Erdem cezalı duruma düştü" dedi.

Karabükspor'un başarılı oyuncularından Gökhan Ünal da "Güzel bir galibiyet aldık. Kazanmamız gereken bir maçtı, uzun zamandır içeride böyle galibiyet alamamıştık, iyi çalıştık önemli olan galibiyetti. İlk yarı iyi oynadık, ikinci yarı biraz oyunumuz düştü. Uzun zamandır kazanamamanın bir stresi vardı, şuanda yendik önümüzdeki hafta İBB maçından sonra Galatasaray maçı var, İBB'yi yenersek Galatasaray maçı daha farklı olacak" diye konuştu.

Oyundan çıkarken taraftarların tepki göstermesi ile ilgili sorulan soruya da Ünal, "Taraftar tepkisine çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Uzum zamandır sakattım, buraya sakat gelmedim ama Mesut Bakkal'dan önceki yardımcı hocalar beni yıprattı. Uzun zamandır oynamadığım için yüzde 100'ü mü veremem sahaya, önümüzdeki maçlarda en iyi performansımı sergilemek istiyorum" diye konuştu. Takım içinde huzursuzluk olup olmadığı yönündeki sorulan Soruya da Ünal, şöyle cevap verdi:

"Takım içerisinde huzursuzluk yok. Takım öndeyken taraftarlar hocaya küfür ediyorlar, yuhalamalar oluyor. Ben ilk defa burada böyle bir şey gördüm. Takım 2-0 iken takım geriye çekilebilir, taraftarların biraz daha sağ duyulu olması lazım, bu nedenle hocanın morali bozuk olabilir."

Sakatlanarak oyundan çıkan Ahmet İlhan ise, "Milli takım arasını çok iyi değerlendirdik. O aranın bize çok yararlı olacağını biliyorduk. Hafta boyunca da çok iyi çalıştık, içeride uzun zamandır kazanamıyorduk, bunu da bugün kırdık, kazandık çok mutluyuz. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftalarda puan almak bizleri mutlu etti" dedi.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, "Maçtan önce bu şekilde gergin olacağını biliyorduk, Karabük'ün kesinlikle kazanmak için her yolu deneyeceğini biliyorduk ve sert başladılar. Yaptığımız basit hatalardan, kaptırdığımız toplardan pozisyonlar buldular ve golü yedik. 2-0'dan sonra oyunu dengelemek için yaptığımız hamleler sırasında ilk yarının son 10 dakikasında daha dengeli bir takım görüntüsü vermeye başladık. İkinci yarı daha iyiydik, golü de bulduktan sonra bütün silahlarımızla bir gol daha bulmak için her şeyimizi ortaya koyduk ve maalesef son dakikalarda yediğimiz golle 3-1 mağlup olduk. İlk yarıda yaptığımız hataların üzerine çalışıp öğrenmemiz gerekenler var, haftaya oynayacağımız maç bizim için çok önemli" diye konuştu.

Bobo'nun kart cezalısı olması nedeniyle başka alternatifler aradıklarını belirten Prosinecki, "Bobo somut anlamda takıma çok katkı yapan bir oyuncu, kart cezalısı olduğu için oynatamadık, bir sonraki maça daha iyi hazırlanıp elimizden geleni yapacağız" dedi.

Prosinecki, kırmızı kart cezasının bir yıl ertelenmesi yönünde sorulan soruya ise, "Türkiye'de böyle bir uygulama ile ilk defa karşılaştım, bizim zamanımızda böyle bir şey kesinlikle yoktu. Türkiye'de federasyonun yaptığı bir düzenleme var, bir tek Türkiye'de olduğunu düşünüyorum, başka yerde olduğunu düşünmüyorum" diye cevap verdi.

Kayserispor'un başarılı oyuncusu Ömer Bayram da, "Gergin maç olacağını biliyorduk, takımımız güzel mücadele etti ne yazık ki olmadı, önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

Kayserisporlu bir diğer oyuncu Yener Arıca ise, maça erken gol yiyerek yenik başladıklarını belirterek, gelecek haftalardaki maçlara bakacaklarını söyledi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mesut Bakkal Kayserispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title