Haberler

Karabük Eskipazar Belediye Başkanından İnegöl’e Ziyaret

Güncelleme:

Karabük Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı Makamında Ziyaret Etti.

Karabük eskipazar belediye başkanı dursun baş, inegöl belediye başkanı alinur aktaş'ı makamında ziyaret etti. Baş, İnegöl Kent Müzesi projesinden dolayı Başkan Aktaş'ı tebrik ederek, kendi ilçesinde de buna benzer projeyi hayata geçirmek istediklerini ifade etti.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş Kent Müzesi projesini ve genel anlamda yapılan çalışmalarla alakalı bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade ederek, "Gerçekleştirdiğimiz projelerden esinlenip kendilerine faydası olacaksa biz bunlardan tabi çok büyük bir mutluluk duyarız. Belediyeciliğin okulu yok. Belediyecilik tecrübeye dayalı bir şey. İnanıyor ve ümide diyorum ki Eskipazar'ımız daha iyi yerlere gelecektir" dedi.

Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş ise İnegöl ziyaretinin hem sayın başkanımızın belediyecilik tecrübelerinden faydalanmak hem de İnegöl'de uygulanan tarih, kültür, turizm ve sanayileşme alanındaki ve termal dünyasında yapılanlarla ilgili karşılıklı bilgi alış-verişinde bulunmak olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title