Haberler

Kangal'da Yağış Faicaya Yol Açtı: 13 Ölü, 20 Yaralı

Sivas'ın Kangal İlçesi Yakınlarında 2 Otobüsle 1 Kamyonun Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında 13 Kişi Hayatını Kaybederken, Çok Sayıda Vatandaş da Yaralandı.

Sivas`ın Kangal ilçesi yakınlarında 2 otobüsle 1 kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 13 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda vatandaş da yaralandı.

Öğlen saatlerinde Sivas-Malatya karayolu 85`inci kilometrede, Kangal ilçe merkezine 5 kilometre uzaklıkta meydana gelen kazada, Malatya`dan Sivas yönüne giden ve şoförünün kimliği belirlenemeyen 44 AS 033 plakalı Hekimhan İtimat firmasına ait yolcu otobüsü, Kangal`dan Sivas`a yolcu taşıyan Kaan Ünal yönetmindeki 58 ED 081 plakalı Kangal Kooperatifi yolcu otobüsünü, yağışlı havaya rağmen rampada sollamak istedi. Bu sırada karşı yönden gelen ve şoförü belirlenemeyen 44 KR 111 plakalı kamyon, her iki otobüse birden çarptı. Çarpmanın etkisi ile otobüsler hurda yığınına döndü. Can pazarının yaşandığı olay yerinde 11 kişi ölürken, 2 kişi de kaldırıldıkları Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`nde yaşamını yitirdi. Yaklaşık 20 kişi de yaralandı. Yaralıların bir bölümü ambulanslarla Kangal Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk mudahele sonrasında yaralılar Sivas`ta bulunan hastanelere sevkedildi. Yaralı sayısının kesinleşmesi için çalışmalar yapılıyor.

Bu arada kazada hayatını kaybeden 13 kişiden 2`sinin kimliği belirlendi. Alınan bilgilere göre kazada Kangal Koop.`a ait otobüsün şoförü Kaan Ünal ile muavini Fahri Kara hayatını kaybetti. Ölenlerin bir çoğunun Hekimhan otobüsünde olduğu belirlendi. Ölenlerin kimliklerini belirleme çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title