Haberler

Kağıthane'de Doğalgaz Patlaması: 1 Yaralı

Kağıthane'de doğalgaz patlaması: 1 yaralıİSTANBUL - Kağıthane'de bir evde meydana gelen doğalgaz patlamasında 1 kadın ağır yaralanırken, patlamanın şiddetiyle duvarları yıkılan evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Kağıthane'de doğalgaz patlaması: 1 yaralı

İSTANBUL - Kağıthane'de bir evde meydana gelen doğalgaz patlamasında 1 kadın ağır yaralanırken, patlamanın şiddetiyle duvarları yıkılan evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Patlamanın olduğu evden yaralı kadını çıkaran mahalle sakini, o anları gözyaşları içerisinde anlattı.

Olay, Kağıthane'nin Talatpaşa Mahallesi'nde bulunan Oğuzbey Sokağı'nda saat 10.00 sıralarında meydana geldi. 6 katlı bir apartmanın bodrum katında henüz belirlenemeyen bir nedenle adeta bomba gibi patlayan doğalgaz evin bazı duvarlarını yıkarken, evde bulunan 1 kadının da ağır yaralanmasına neden oldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın patlamanın ardından eve giren bir mahalle sakini tarafından kurtarılarak, önce itfaiye ekiplerine, ardından da sağlık ekiplerine teslim edildi. 112 Acil Servis ekipleri yaralı kadını Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, itfaiye ekipleri de patlamanın gerçekleştiği evde çalışma yaptı. Polis ekipleri ise çevreyi güvenlik şeridi ile kapatarak önlem aldı. Patlamayla beraber panik halinde sokağa dökülen mahallelinin uzun süre üzerindeki paniği atlatamadığı görüldü.

Gözyaşları içerisinde anlattı: "Bir tane bayan çıkardım içeriden, başka bir şey hatırlamıyorum"

Patlamanın ardından içeride mahsur kalan olduğunu duyan mahalle sakini Hüseyin Kırık, eve girerek yaralı kadını kurtardı ve itfaiye ekiplerine teslim etti. Kırık, o anları gözyaşları içerisinde anlatırken, kadının "Çocuğum, çocuğum" diye feryat ettiğini ifade etti ve "Bir tane bayan kurtardım içeriden, başka bir şey hatırlamıyorum. İçeride çocuk olduğunu söylüyordu, dışarıya çıktığımızda çocuk olmadığını söylediler. Hepimize, mahallemize geçmiş olsun" dedi.

Doğalgaz ekipleri yaptıkları çalışmalarının ardından evdeki üzerindeki gaz seviyesinin normale döndüğünü ifade ederken, polis ekipleri patlamayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kağıthane 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title