Haberler

'Kadınlar Kocam İçin Deli Oluyor'

İtalyan Model ve Tv Yıldızı Elisabetta Gregoraci ile Formula 1'in Patronu Flavio Briatore, Muhteşem Bir Düğünle Roma'nın Tarihi Atmosferinde Sassia Kilisesi'nde Bulunan Santo Spirito'da Temmuz Ayında Evlendiler.

İTALYAN MODEL VE TV YILDIZI ELİSABETTA GREGORACİ İLE FORMULA 1'İN PATRONU FLAVİO BRİATORE, MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE ROMA'NIN TARİHİ ATMOSFERİNDE SASSİA KİLİSESİ'NDE BULUNAN SANTO SPİRİTO'DA TEMMUZ AYINDA EVLENDİLER.

Elisabetta, bizlere dünya jet setinin en seçkin isimlerinden Flavio Briatore ile düğün sonrası hayatını ve modellik çalışmalarını anlattı.

YAZIN EN ATEŞLİ GELİNİ

KENDİ DÜĞÜNÜNE GEÇ KALDI

İtalyan model ve TV yıldızı Elisabetta Gregoraci ile Formula 1'in patronu Flavio Briatore, muhteşem bir düğünle Roma'nın tarihi atmosferinde Sassia Kilisesi'nde bulunan Santo Spirito'da Temmuz ayında evlendiler. Elisabetta, bizlere dünya jet setinin en seçkin isimlerinden Flavio Briatore ile düğün sonrası hayatını ve modellik çalışmalarını anlattı.

Briatore, Naomi Campbell'dan Heidi Klum'a uzanan, dünyanın en güzel kadınlarından oluşan bir eski sevgili listesine sahip olmasına, renkli geçmişine rağmen, her dakikasını 28 yaşındaki eşi Elisabetta ile geçiriyor.

Elisabetta, dünya çapındaki bir playboy olan Flavio Briatore'nin sevgi ve istikrarla dolu bir hayata dönüşünü anlattı.

HELLO!: Çalışma hayatını ve Flavio ile evliliği nasıl kombine ediyorsunuz?

E. Gregoraci: Evlendiğimden bu yana çok fazla iş teklifi alıyorum. Ama bunların çok çok az bir kısmını kabul ediyorum çünkü Flavio ile vakit geçirmeyi tercih ediyorum. Flavio oldukça sevecen ve şefkatli ama evlendiğimizden bu yana daha da şefkatli oldu.

HELLO!: Bazen, bir erkek kız arkadaşına 'Seni seviyorum' dediğinde, kadınların 'Bunu daha önce başka kadınlara da söyledin' gibi şakayla karışık bir yakınması olur. Flavio'nun renkli geçmişinden dolayı, siz de böyle hissediyor musunuz?

E. Gregoraci: Aslında, hayır. Onun için 'Seni seviyorum' demek, belli bir süre aldı. Ve, sonunda bana bunu söylediğinde, gerçekten ne anlamda kullandığından emindim.

HELLO!: Flavio, birçok kadının birlikte olmak isteyeceği, etkileyici bir erkek. Onun sizinle olmasını sağlayan neler var?

E. Gregoraci: Aslında cevap, sorunun içinde. Flavio'nun benimle olmak istemesinin sebebi, ailesine çok düşkün, domestik bir yapıya sahip olmam. Geleneksel değerlere önem veriyorum çünkü çok normal bir hayatım var ve normal şeylerden hoşlanıyorum. Kadınların neden Flavio için çıldırdığını düşünecek olursak da, bunun cevabı çok kolay. Çünkü o, muhteşem bir erkek. O, çok zeki, harika bir arabası, teknesi ve evi var; bunlar gücün simgesi olduğu için çok önemli. Flavio, çok güçlü bir erkek.

HELLO!: Hayatınızın bir peri masalını andırdığını düşünüyor musunuz?

E. Gregoraci: Ne söyleyebilirim ki, gerçekten çok şanslıyım. Harika bir işim, beni çok seven bir ailem ve bana tapan bir eşim var. Evet, çok şanslıyım ve birçok insana göre çok daha az problem yaşıyorum.

HELLO!: Bize biraz da ailenizden bahseder misiniz?

E. Gregoraci: Bağları çok güçlü bir aileden geliyorum. Annem ve babam 30 yıldır birlikteler ve hala birbirlerini çok seviyorlar. İlişkilerimiz çok sağlamdır. Örneğin Pazar günleri amcalarım, halalarım ve teyzelerim hep birlikte oluruz. Kısacası, ailem hayattaki en temel değere sahip; başkalarına saygı göstermeye.

HELLO!: Hayatınız bir peri masalını andırsa da, siz de zor anlar yaşadınız. Örneğin, Flavio'nun kötü huylu tümörünün nüksetmesi, sizin için zor zamanlardı. Bu zaman diliminin sizi daha da yakınlaştırdığını düşünüyor musunuz?

E. Gregoraci: Flavio kendini hasta hissettiği an, hastanede yanı başındaydım. Biraz iyileştiğinde, bana teşekkür etti ve ben de 'Bana teşekkür etme, ben senin kız arkadaşınım. Her zaman seninle birlikte olacağım. İyi günde de kötü günde de' dedim. Bu durum, sevgimizi daha da ortaya çıkardı ve bizi daha da yakınlaştırdı.

HELLO!: Eşiniz gibi, yaşı ilerlemiş, Don Juan karakterli erkeklerin, hayatlarının bu dönemlerinde sevgi ve şefkate ihtiyaç duyduğunu düşünüyor musunuz?

E. Gregoraci: Belki. Flavio'ya bakacak olursak o, hayatını hızlı büyümüş bir çocuk gibi yaşıyor. Çalışması gereken zamanlarda, tamamen işine konsantre olur ve asla odasına aileden birisini almaz. Yoğun geçen iş hayatının ardından, gece yapayalnız kaldığında, sonunda, hayatını paylaşacak birisine ihtiyacı olduğunu fark etti.

HELLO!: Kıskanç biri misiniz?

E. Gregoraci: Hayır. Flavio onu kıskanmam için hiçbir sebep bırakmıyor. Her zaman benimle birlikte.

HELLO!: Ya Flavio?

E. Gregoraci: Evet kıskanç birisi. Ama ben, kıskançlığın kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yeter ki çift arasında tartışmaya, kavgaya dönüşecek bir noktaya gelmesin. Bizim ilişkimiz saygıya dayanıyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title