Haberler

Juanfran, Real Zaragoza'da Taraftara Tanıtıldı

Beşiktaş'ın, Sözleşmesini Karşılıklı Olarak Feshettiği Juanfran, Zaragoza'da Taraftarın Karşısına Çıktı. Beşiktaş'a Gelmekle Hata Ettiğini Söyleyen İspanyol Futbolcu, "Beşiktaş'tan Herşeyin Karışık Olduğu Bir Dönemde Ayrılma Kararı Aldım. Herkes Kendi Çıkarını Düşününce İpler Koptu. Benim Ayrılma...

Beşiktaş`ın, sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği Juanfran, Zaragoza`da taraftarın karşısına çıktı. Beşiktaş`a gelmekle hata ettiğini söyleyen İspanyol futbolcu, ¨Beşiktaş`tan herşeyin karışık olduğu bir dönemde ayrılma kararı aldım. Herkes kendi çıkarını düşününce ipler koptu. Benim ayrılmam, hem Beşiktaş, hem de benim için hayırlı oldu¨ dedi.

İspanya`nın Celta de Vigo takımından 3.5 milyon Euro`ya rekor bir ücretle Beşiktaş`a transfer olan ve bu sezon sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Juanfran, Real Zaragoza ile sözleşme imzaladıktan sonra taraftarların karşısına çıkarak, profesyonel hayatında yeni bir sayfa açmak istediğini söyledi.

Beşiktaş`a gelmekle hata ettiğini kaydeden İspanyol futbolcu, iki tarafın da birbirini anlamakta güçlük çektiğini, ayrılmayı bu yüzden istediğini belirtti. Zaragoza takımına bonservisi elinde geldiğini ve Beşiktaş`ın kendisini serbest bıraktığına işaret eden Juanfran İspanyaya, İspanyol futboluna geri dönmekten son derece mutlu olduğunu ifade etti. İspanyol sol ayak aslında geçen sene Beşiktaş`ı bırakmak istediğini, ancak Beşiktaşlı yöneticilerin yüksek bonservis bedeli istemesi nedeniyle bu transferin yattığına dikkat çekerek, ¨Geçen sene olması gereken, bu sene gerçekleşti; mutluyum. Beşiktaş beni serbest bırakmamak için çok direndi, ama sonunda benimle olamayacağını anlayarak, serbest bıraktı. Olması gereken oldu¨ dedi.

Juanfran 10 yıllık profesyonel futbol hayatında ilk kez Avrupa Kupaları`nda sahaya çıkamayacağına da işaret ederek, ¨Zaragoza bu sene Avrupa kupalarında yok, ama projesi ve beni anlayan bir teknik yönetimi var. Önemli olan da budur¨ sözleri ile Beşiktaş`ı eleştirdi.

(HABER : Mehmet ÇİFTÇİ / GİR)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title