Haberler

İzzet Baysal Vakfı'ndan 120. Esere İmza

İzzet Baysal Vakfı, Bolu'da 300 Kişilik Öğrenci Yurdu Yaptırmak İçin Bolu Valiliği ile Protokol İmzaladı. İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, 120'nci Esere İmza Atmanın Mutluluğunu Yaşadıklarını Söyledi.

İZZET Baysal Vakfı, Bolu'da 300 kişilik öğrenci yurdu yaptırmak için Bolu Valiliği ile protokol imzaladı. İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, 120'nci esere imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Tüm servetini memleketi Bolu'da eğitim, sağlık, kültür ve sosyal kuruluşların yapımı için harcayan merhum hayırsever İzzet Baysal'ın kurduğu vakıf, 300 kişilik öğrenci yurdu yapımı için protokol imzaladı. Bolu Valiliği'nde düzenlenen törenle Bolu Valisi Ali Serindağ ve İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, hazırlanan protokole imza attı.

İzzet Baysal Vakfı, Bolu'nun köy ve ilçelerinden kente gelen öğrencilerin barınma ihtiyacı için 150 kız ve 150 erkek olmak üzere 300 kişilik yurt yapacak. Belirlenecek arsanın tesliminin ardından yurt inşaatına başlanılacak.

Vakıf Başkanı Ahmet Baysal, 120'nci esere imza atacaklarını belirterek, ''Vakfın çalışmalarına uygun birçok talep geldi. Bunların içinden öncelikli olarak yurt konusunu ele aldık. 120'nci eser olarak yapacağımız yurt için çok mutluyuz'' diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title