Haberler

İzto İki Günde 14 Yabancı Heyet Ağırladı

İzmir Enternasyonel Fuarı'na (İEF) katılmak üzere İzmir'e gelen 14 yabancı heyetin, İzmir Ticaret Odasını (İZTO) ziyaret ettiği belirtildi.

İzmir Enternasyonel Fuarı'na (İEF) katılmak üzere İzmir'e gelen 14 yabancı heyetin, İzmir Ticaret Odasını (İZTO) ziyaret ettiği belirtildi.

İZTO'dan yapılan açıklamada, 17-18 Ağustos'ta gerçekleştirilen ziyaretlerde 4 farklı ülkenin odaları ile anlaşma imzalandığı ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş, Tataristan Ticaret ve Sanayi Odası, Rusya Lipetsk Ticaret ve Sanayi Odası, Togo Ticaret ve Sanayi Odası ve Tacikistan Sugd Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş oda anlaşması imzaladıklarını belirterek, "Bu ziyaretler İEF'nin kentimiz ve ülkemiz dış ticaretini artırmak için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Yabancı heyetlerin odamıza göstermiş olduğu bu ilgi de dış ticaret için yaptığımız çalışmaların ve gücümüzün göstergesi. İki günde 14 yabancı heyet ağırlayarak dünya odası olduğumuzu gösterdik." değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamada, Kosova Altyapı Bakanı Hanefi Muharremi, Afganistan Maliye Bakan Yardımcısı Khalid Payenda, Tacikistan Sugd Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Komilov Firdavs, Togo Ticaret ve Özel Sektör Geliştirme Bakanı Bernadette Essosimma Legzim, Myanmar Ticaret Bakanı Than Myint, Somali Planlama, Yatırım ve Ekonomik Kalkınma Bakan Yardımcısı Fahma Ahmed Nur, Saint Lucia Ticaret, Uluslararası Ticaret, İşletmelerin Gelişimi ve Tüketici İşleri Bakanı Bradley Felix'in de İZTO'yu ziyaret eden heyetlerde yer aldığı bildirildi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Tataristan Tacikistan İzmir Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title