Haberler

İznik Gençlik Meclisi Gümbür Gümbür Geliyor

Güncelleme:

İznik Kent Konseyi'nin meclislerinde yer alan İznik Gençlik Meclisi yapacağı çalışmalar ile kendinden söz ettirecek.

İznik Kent Konseyi Gençlik Meclisi ilçede yapılan organizasyonlar, etkinlikler gibi v.b çalışmları yöneterek buralarda "Gönüllü Olarak" görev alıp, gençlerin ilçede aktif rol oynamasını başaran, onların bu tür organizasyonlar ile kendilerine değer katmasını sağlayan ve bu çalışmalara her geçen gün yenilerini ekleyen bir meclis olma yolunda büyük adımlar atıyor. Uluslararası platformlarda ilçemizde düzenlenen İznik Ultra Maratonu'nun Medya ve Destek Ekibi olarak, Triatlon Federasyonu Tarafından Düzenlenen İlçemiz yarışlarında destek ekibi olarak ve bunum yanında ulusal ve uluslar arası çaptaki projelere İznikli gençlerin katılmasını sağlıyor. Ulusal çaptaki eğitmen eğitimleri sayesinde İznik Gençlik Meclisi bünyesinde on eğitmen bulunduruyor. Ayrıca bir yıl içerisinde İznik Gençlik Meclisi'ne üye gençler dünyanın çeşitli ülkelerindeki projelere katılarak ilçelerini ve ülkelerini en iyi şekilde temsil etme fırsatı buluyorlar.


İznik Yeni Bir Organizasyona Ev Sahipliği Yapıyor

Geçtiğimiz akşam İznik Belediyesi İzzet Peşte Tesisleri Toplantı Salonunda Gençlik Meclisi Olağan toplantısı gerçekleşti. Toplantıya İznik Belediye Başkanı Sayın Osman Sargın'ın eşi Hacer Sargın, İznik Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Kadın Meclisi Başkanı Havva Candar, Kadın Meclisi Yönetim Kurulu Üyeleri, İznik Gençlik Meclisi Başkanı Enes Sert, Başkan Yardımcıları Ömer Faruk Özen ve Samet Şimşek, Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu Üyeleri, ve Gençlik Meclisi üyeleri katıldı. Toplantıda, Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından önümüzdeki günlerde ilçemizde düzenlenecek Yöresel Çarşı açılışı ve Kortej yürüyüşü gibi büyük bir organizasyonda gençlik meclisi ve kadın meclisi ile yapılacak ortak çalışmalar görüşüldü. Organizasyon'un ilçe de ses getireceğini belirten Kadın Meclisi Başkanı Havva Candar organizasyona önemli siyasilerin yanı sıra birçok kişi katılacağını belirtirken önümüzdeki günlerde tarihin netleşeceğini ve İznik Gençlik Meclisi'nin bu organizasyonda görev alarak kendilerine büyük bir katkı sağlayacağını belirtti. İznik Gençlik Meclisi'ne her türlü desteğin verileceğini belirten Genel Sekreter Havva Candar tüm İznikli Gençleri siyasi veya her hangi bir ayrım gütmeden bu çatı altında buluşmaya davet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Sargın İznik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title