Haberler

İzmir Takımlarından Haberler

Altay'da Başkanlığa Soyunan Nafiz Zorlu 8 Ocak'taki Olağanüstü Genel Kurul Öncesi Çalışmalarını Sürdürürken, Transfer Konusunda da Düğmeye Basıldı. Genel Koordinatör Olarak Görev Yapacak Hasan Elidemir'in, Sezon Başında Nevşehir Kampına Gitmedikleri İçin Kadro Dışı Kalan, Daha Sonra da Yozgat'a Kiralanan Mehmet Şen ve Emirhan'ı Arayarak İzmir'e Çağırdığı Bildirildi.

ALTAY'da başkanlığa soyunan Nafiz Zorlu 8 Ocak'taki olağanüstü genel kurul öncesi çalışmalarını sürdürürken, transfer konusunda da düğmeye basıldı. Genel Koordinatör olarak görev yapacak Hasan Elidemir'in, sezon başında Nevşehir kampına gitmedikleri için kadro dışı kalan, daha sonra da Yozgat'a kiralanan Mehmet Şen ve Emirhan'ı arayarak İzmir'e çağırdığı bildirildi. Mevcut kadroya olan mali yükümlülükler yerine getirilmeden transfer yapmayı düşünmeyen Zorlu ve arkadaşlarının, forvetteki sıkıntıya alternatif olması için Mehmet Şen'den faydalanmak istedikleri öğrenildi. Bu arada Mersin İdmanyurdu'ndan İzmir'e dönmeyi düşünen santrfor Fazlı'nın da Orduspor'la anlaştığı ifade edildi.

GÖZTEPE'DE KRİTİK DURUŞMA

Kayyum olarak atanan Orhan Daut, dernek yönetiminin itiraz etmesi yüzünden 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde salı günü mürafaa (sözlü duruşma) yapılacağını söyledi.

Kayyum atanmadan önce İcra Kurulu'nda 2.Başkanlık yaptığı için, dernek yöneticilerinin tarafsız davranamayacağına inandığını belirten Daut, "Hakimin vereceği karar çok önemli. Kayyum olarak devam edersem, olağanüstü kongre tarihini bayramdan sonra belirleyeceğiz. Hakim, yeni bir kayyum da belirleyebilir" dedi. Daut, kulübün karar defteri ile pay defterinin iade edilmesi konusunda Deniz Kalkış'a noter kanalıyla ihtarname gönderdi.

İZMİRSPOR'DA SAĞLAM'IN LİSTESİ HAZIR

İZMİRSPOR antrenörü Aziz Sağlam, yönetimin pazartesi günü yapacağı toplantıda hakkında vereceği kararı merakla beklerken, transfer listesinin hazır olduğunu söyledi.

Sezon başında teknik direktör Yıldırım Uran'ın talimatı doğrultusunda oyuncu takibini kendisinin yaptığını belirten Sağlam, "Listemdeki futbolcular İzmirspor'un hem bütçesine, hem yapısına uygun. Ancak kararı yönetim verecek" dedi. Bu arada yönetim bayram öncesi oyunculara bir miktar ödeme yapmak için kaynak arayışlarını hızlandırdı.

Ulaş Sağ, Oğuzhan Boysan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title