Haberler

İzmir'de Şizofren Dehşeti! Anne ve Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

Güncelleme:

Şizofreni tedavisi gören 45 yaşındaki Deniz Çopur, 70 yaşındaki annesi ile 82 yaşındaki babasını bıçaklayarak öldürdü.

İzmir'in Narlıdere ilçesinde şizofreni tedavisi gören Deniz Çopur (45), tartıştığı babası Tahsin (82) ve annesi Tuna Çopur'u (70) bıçaklayarak öldürdü.

TEDAVİ GÖRÜYOR

Olay, Huzur Mahallesi Mandalinlik Sokak'taki sitede meydana geldi. Şizofreni tedavisi gördüğü belirtilen Deniz Çopur ile babası emekli öğretmen Tahsin ve annesi emekli bankacı Tuna Çopur arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Deniz Çopur, eline geçirdiği bıçakla anne ve babasına saldırdı. Bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Tahsin ve Tuna çifti yere yığılırken, kavga seslerini duyan apartman sakinleri, polise haber verdi. Gelen ekipler, Çopur çiftini yerde kanlar içerisinde yatarken bulup, sağlık ekibi çağırdı. Sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde, Tahsin ve Tuna çiftinin öldüğü saptandı.

NORMALDE ANKARA'DA YAŞIYORLAR

Deniz Çopur, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Çopur çiftinin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu arada Çopur ailesinin Ankara'da yaşadıkları ve İzmir'deki evlerine ara sıra geldikleri ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Narlıdere İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

salih007:

Alın size AKP Türkiyesinden sıradan bir haber siz AKPye oy vermeye devam edin bu tür haberler artarak devam edecek.

11
40
yanıtYanıtla
ASAF:

Lan AKP ile ne alaksı var adam şizofren

yanıt1
yanıt1
Salih:

Şizofreni hastaligi sende de başlamış Sen en yakın zamanda bir doktora git bari ilerlemeden tedavi ol

yanıt0
yanıt0
misafir:

saçma sapan bi yorum. akp ile ne alaka? tartışma siyasetden mi çıkmış ?

yanıt1
yanıt1
ANGARA LI SEYFULİSLAM.İSLAMIN KILICI:

DEMEK Kİ İSLAMIN ADI KALMIŞ MÜSLÜMANLAR DA. BU YÜZDENMİŞ DEMEK Kİ HÜSRANI MİLLİ SON ZAMANLAR DA. BİZ İSLAMLIKTAN YÜZÜMÜZÜ ÇEVİRDİK. YÜCE YARATAN DA BİZİM İKİ YAKAMIZI BİR ARAYA GETİRMİYOR. SÜREKLİ ANARŞİ, KARDEŞ KAVGASI, SAPIK, HIRSIZLIK FIRTINA, KASIRGA, HORTUM SU BASKINI, BAŞIMIZA TAŞ DOLU YAĞMASI HEP BU YÜZDENDİR. TEZ ZAMANDA AKLIMIZI BAŞIMIZA ALIP KENDİMİZE GELİP YÜCE YARATANA EN İYİ KUL, YÜCE İSLAM PEYGAMBERİNE DE EN GÜZEL ÜMMET OLALIM.

10
4
yanıtYanıtla
ANGARA LI CEYŞUL İSLAM(İSLAMIN ASKERİ):

EYYYY KÖTÜ TUTKULARINI ATMIŞ RUHUNU FAZİLETLERLE DONATMIŞ EN GÜZEL İNSAN. YÜCE YARATANDAN SEN DE YÜCE YARATANDAN HOŞNUT OLARAK ONA DÖN. HOŞNUT OLDUĞUM KULLARIMA KATIL CENNETİME GİR. ALLAH DOĞRU SÖYLEMİŞTİR. YÜCE YARATAN YÜCE KİTABI KUR ANI KERİMİNDE BÖYLE BİLDİRMEKTEDİR.

9
3
yanıtYanıtla
Tr:

Allah rahmet eylesin Rabbim kötülüklerdem korusun hepimizi????

8
1
yanıtYanıtla
bahri yarmac:

Ruh hastalarinin yakinlarinin isi cok zor. Hasta DR gitmek istemez. Gitse ilaclarini almaz. . Anne baba sikayet etmek istese makam bulamaz. Yeni akim; hastanin insan icinde iyilesmesini saglamak. Ve olur böyle seyler. . .

6
0
yanıtYanıtla
REMUS:

LAN ESEKOGLU ESEK GÜZELIM INSANLARIN YERINE KENDINI GEBERSEN COK DAHA IYI OLURDU

3
0
yanıtYanıtla
ADAM:

Yorumlara bakıyorum makamlar kimi demiş AKP, kimi asgari ücret, kimi İslam adam şizofren bunlarla ne alakası var

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title