Haberler

İzmir'de Düğün Gibi Fuar

İzmir'de, Gelinlik, Damatlık, Abiye, Hazır Giyim İhtisas Fuarı 'If Weeding Fasihon', Modacı Zuhal Yorgancıoğlu'nun Defilesiyle Açıldı.

İzmir'de, gelinlik, damatlık, abiye, hazır giyim ihtisas fuarı 'If Weeding Fasihon', modacı Zuhal Yorgancıoğlu'nun defilesiyle açıldı.

Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda gerçekleşen, 3 Mart'a kadar sürecek If Weeding Fashion'un gelinlik, damatlık ve abiye üreticisi firmaların gövde gösterisine dönüşeceğini belirten Ege Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Nedim Örün, ''Fuarın ürün grupları gelinlik, damatlık, abiye, giyim, kumaş ve aksesuarları ile sınırlandırıldı. 4 bin metrekare alan üzerine kurulu, 75 firmanın katıldığı fuar, sektöre yenilik getirmesinin yanı sıra yalnızca profesyonel alıcıya hitap eden bir ihtisas fuarı olarak dikkat çekiyor. Türkiye'deki gelinlik sektörünün yüzde 70'ni elinde bulunduran İzmir bölgesinin 1200 üreticisiyle bu ihtisas fuarı, tüm gerekleriyle geleneksel hale gelecektir'' dedi.

Fuarın açılışında geleneksel motifleri Türk modasına adapte eden Zuhal Yorgancıoğlu'nun defilesinde Sema Şimşek, Tuğba Karaca, Ece Sükan, Şenay Akay ve İzmirli mankenler podyuma çıktı. 3 Mart'a kadar sürecek, günde iki seans olarak gerçekleşecek defilelerin finali İzmirli modacı Erol Albayrak'ın özel tasarımlarıyla gerçekleşecek. Fuarda ayrıca, İzmir fotoğrafçılığının simge ismi Hamza Rüstem Fotoğrafhanesi'nin arşivinden oluşturulan düğün fotoğrafları ''1930-1950 arası Gelin Damat Fotoğrafları - Hamza Rüstem Fotoğrafhanesi Koleksiyonundan'' adıyla fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor.

Cesur SERT/İZMİR, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title