Haberler

İzaydaş'a, Kalite, Çevre, İş Sağlığı Ve Güvenliği Belgesi... - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: - ''kocaeli'nin Nüfusu 20 Yıl Sonra 3 Milyona Çıkacak O Nedenle Kentimizin Geleceğini İyi Planlamalıyız''

İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme A.Ş. (İZAYDAŞ), ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001 Kalite, Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri Belgesi'ni törenle aldı.

İzmit Atık ve Artıkları Arıtma Yakma ve Değerlendirme A.Ş. (İZAYDAŞ), ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001 Kalite, Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri Belgesi'ni törenle aldı.

İZAYDAŞ'ın, Kalite, Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri Belgesi'ni almaya hak kazanmasından dolayı Antikkapı Restorant'da tören düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, törende yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kelam Atatürk'ün, hedef gösterdiği ''muhasır medeniyetin'' üzerine çıkmak için çok çalışılması gerektiğini söyledi.

Kocaeli halkının kendilerine görev verdiği tarihten itibaren hedefler koyduklarını ve bu hedeflere ulaşmak için büyük bir çalışma içinde olduklarını anlatan Karaosmanoğlu, bugün gelinen noktada Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait şirketlerle birlikte Kocaeli'ni Avrupa kenti yapmak için büyük bir gayret gösterdiklerini belirtti.

Belediyeye ait İSU, İZGAZ ve İZAYDAŞ'ın bugün altın çağını yaşadığını ifade eden Karaosmanoğlu, şöyle konuştu:

''Belediyemiz bünyesindeki bu kurumlarımız Türkiye'nin en tanınmış kurumları haline geldi. Özellikle İzaydaş, Avrupa'daki en güzel kurumlardan olacak. Bu belgelendirme bizim için bir basamak. Bu yeterli değil. Kurumu daha ileriye götürmemiz lazım.

Çünkü, Kocaeli, Türkiye'nin en sorunlu ili. Türkiye'de bu kadar problemi olan bir il yok. Çünkü, biz sanayi kentiyiz. Bu nedenle yoğun göç alan bir kent. Çok yoğun göç alan kentin büyük problemleri olur. Devamlı altyapı yapmak zorunda kalıyorsunuz.

Kocaeli'nin nüfusu 20 yıl sonra 3 milyona çıkacak o nedenle kentimizin geleceğini iyi planlamalıyız. Planlamazsak bugün yaşadığımız sorunların daha büyüğünü yaşamak zorunda kalacağız. Aklımızı, teknolojiyi ve bilimi kullanarak kentimizi, geleceğimizi iyi planlamalıyız.''

İZAYDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Şeker de, şirkete çok önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi. Özellikle yakma ünitesine günün en son teknolojisinin getirilmesi konusunda ciddi adımlar atıldığını ifade eden Şeker, bu yatırımı kısa sürede gerçekleştireceklerini vurguladı.

Şeker, alınan bu belgelerin sadece şirketin yönetim kurulu başkanı, genel müdürünün katkısıyla alınmasının mümkün olmadığını belirterek, '' Bu belgenin alınması tamamen bir ekip işidir. İZAYDAŞ fabrikasına girişteki arkadaşımızdan itibaren genel müdürü, yönetim kuruluna kadar bütün arkadaşlarımızın katkısıyla bu belge alınmıştır. Bu belge ekip çalışmasının ürünüdür'' dedi.

İZAYDAŞ Genel Müdürü Recep Bilal Şengün ise göreve geldiklerinden bugüne ekip çalışması oluşturarak İZAYDAŞ'ı bugünlere taşıdıklarını bildirdi.

Globalleşen dünyada müesseselerin başarılı olabilmesi için günün şartlarına ve koşullarına ayak uydurması gerektiğini anlatan Şengün, '''Bizden yönetici olarak beklenen yönetmiş olduğumuz şirketimizin devamlılığını sağlamaktır. Bu nedenle yapılanların belli kural ve prosedürler çerçevesinde metotlu ve bilinçli bir şekilde olması gerekmektedir'' diye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun talimatıyla, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı Yönetim Sistemi belgelerini yoğun bir ekip çalışmaları sonunda büyük bir başarı göstererek almaya hak kazandıklarını bildiren Şengün, şunları kaydetti:

''Bizler hiçbir zaman bu belgelerin birer formalite olmadığının bilincinde olarak, kalite konusunda, çevre yönetimi konusunda, iş sağlığı ve güvenliği konusunda hassasiyetlerimizi her zaman ön planda çıkartmış ve çalışanlarımızı bu konuda yoğunlaştırmıştık.''

Konuşmaların ardından, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker ve İzaydaş Genel Müdürü Recep Bilal Şengün, ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001 belgelerini danışman firma temsilcilerinden teslim aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title