Haberler

İtb İlköğretim Okulu Öğrencileri Borsa'da Sergi Açtı

İzmir'in Bayraklı Semtinde Bulunan İzmir Ticaret Borsası İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Yıl Sonu Sergisi, İzmir Ticaret Borsası'nda Açıldı.

İzmir'in Bayraklı semtinde bulunan İzmir Ticaret Borsası İlköğretim Okulu öğrencilerinin yıl sonu sergisi, İzmir Ticaret Borsası'nda açıldı. Ana sınıf dahil okul öğrencilerinin yıl boyu çeşitli etkinliklerde yarattıkları ürünlerin yer aldığı sergi açılışına, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Kesen, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Nezih Suluhan, Okul Müdürü Osman Canbolat ve Karşıyaka ilçesinde bulunan okul müdürleri katıldı.

Köpük tabak, deterjan kutusu gibi atık malzemelerin kullanılıp değerlendirildiği resim ve elişi çalışmalarının yanı sıra bilim şenliğine katılan fen projelerinin de yer aldığı serginin açılışında konuşan İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Kesen, 1985 yılında İzmir Ticaret Borsası yönetim kurulunun aldığı kararla yaptırılan okulun Borsa camiası için bir onur olduğunu vurguladı. Kesen, "Görevler ve makamlar gelip geçicidir. Kurucusu olduğumuz okula desteğimizi sürdürmek, borsamızın tabii bir görevidir. Bizden sonra gelecek arkadaşlarımız da bu bilinçle, her zaman yanınızda olacaktır. Öğretmenlerimiz kutsal bir görev yapıyor, gelecek nesilleri yetiştiriyor. 2007-2008 öğretim yılında gösterdikleri başarılı performanstan ötürü İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, okul müdürümüze, öğretmenlerimize teşekkürü bir borç biliyorum, öğrencilerimizi de kutluyorum" dedi.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Nezih Suluhan, öğretmen ve öğrencileri kutladığı konuşmasında, Ticaret Borsası'na verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Bütün öğrencilerin, bilgili, sağlıklı, duygu ve düşüncelerini ifade edebilen, kendine güvenen, özdenetim sahibi, geleceğin ihtiyaçlarına cevap verebilecek, üretken, yaratıcı, Atatürk'ün çizdiği yolda ilerleyen bireyler olarak yetişmesini amaçladıklarını vurgulayan Okul Müdürü Osman Canbolat, "Öğrencilerimizin 2007-2008 öğretim yılında yaptığı ürünler bugün burada sergileniyor. Umarım başarılı bir sergi olur. Ticaret Borsası'na bizlere gösterdiği ilgi ve destek için teşükkür ediyoruz" diye konuştu.

(EY-Mİ- (EY-Mİ-) 12.06.2008 16:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title