Haberler

    İtalya Ligi: Empoli 4-2 Napoli

    İtalya Ligi'nin 33. haftasında Napoli, Empoli'ye konuk oldu.

    Karşılaşmaya hızlı başlayan Empoli, karşılaşmanın 8. dakikasında Maccarone'nin golüyle 1-0 öne geçti. Napoli karşısında üstün bir oyun sergileyen mavi beyazlılar, ilk yarının son bölümlerinde farkı üçe çıkardı.

    43. dakikada Britos'un kendi kalesine attığı golle farkı ikiye çıkaran Empoli, 45. dakikada Saponara'nın golüyle iyice rahatladı ve ilk yarı 3-0 sona erdi.

    İkinci yarıda farkı azaltmak amacıyla baskılı başlayan Napoli, aradığı golü 64. dakikada Laurini'nin kendi kalesine attığı golle farkı ikiye indirdi. Bu golle baskısını arttıran ve risk alan Napoli, yine kendi oyuncusu tarafından avlandı. 81. dakikada bu kez Raul Albiol topu kendi ağlarına gönderdi ve fark tekrar üçe yükseldi.

    Maçın skorunu ise 90. dakikada Marek Hamsik belirledi.

    Bu mağlubiyetle 56 puanda kalan Napoli haftayı 4. sırada tamamlarken, Empoli ilaç gibi bir 3 puan alarak 38 puanla 15. sıraya yükseldi ve düşme hattından bir nebze uzaklaşmış oldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İtalya Serie A Napoli Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title