Haberler

İstanbul: Unılever Foodsolutıons, Endüstriyel Gıda Sektörüne Katkılarını Sürdürüyor

Profesyonel Mutfaklara Yönelik Ürünleriyle Şeflerin En Büyük Yardımcısı Unilever Foodsolutions, Aralık Ayında Düzenlenen İki Önemli Fuarın Ana Sponsorluğunu Üstlendi.

Profesyonel mutfaklara yönelik ürünleriyle şeflerin en büyük yardımcısı Unilever Foodsolutions, aralık ayında düzenlenen iki önemli fuarın ana sponsorluğunu üstlendi.

Unilever Foodsolutions, bu yıl 4.'sü düzenlenen "Uluslararası Türkiye Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması" ile bu yıl 2.'si düzenlenen "Catering 2006 Yemek Sanayicisi Hizmet Sağlayıcıları ve Tedarikçileri Fuarı"na verdiği destek ile sektörün gelişimine verdiği önemi bir kez daha vurguladı. Hızlı tüketim ürünleri sektöründe dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Unilever'in, profesyonel mutfaklara özel ürünler sunan markası Unilever Foodsolutions, sektöre olan desteğini sürdürüyor. "Uluslararası Türkiye Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması" ve "Catering 2006 Yemek Sanayicisi Hizmet Sağlayıcıları ve Tedarikçileri Fuarı"na sponsor olan Unilever Foodsolutions, yerli ve yabancı bir çok profesyonelin bir araya gelmesine olanak sağladı.

Unilever Foodsolutions, yerli ve yabancı mutfak şeflerini buluşturarak bilgi alışverişi için önemli bir platform oluşturan ve bu yıl ilk kez uluslararası boyuta taşınan Uluslararası Türkiye Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda, sektördeki yenilikçi ve destekleyici duruşunu ortaya koydu. Etkinliğin yarışma kategorilerinden birine "Knorr Dünya Mutfaklarında Etnik Sos Kullanımı" başlığı altında sponsor olan Unilever Foodsolutions, yeni ürünü olan "Knorr Etnik Sosları"nı da şeflerle tanıştırdı. Catering 2006 Yemek Sanayicisi Hizmet Sağlayıcıları ve Tedarikçileri Fuarı'nı da destekleyen Unilever Foodsolutions, geçen yıldan farklı olarak, kendi markasının isim verdiği kategoriye ana sponsor oldu. Fuar, Unilever Foodsolutions aktiviteleri, renkli ürün tadımları ve paneller ile devam etti. Dört gün süren fuar hem Unilever Foodsolutions için hem de catering sektörü için oldukça verimli etkileşimlerle geçti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title