Haberler

İstanbul: Türkiye Pazarı Shell'in Global Yatırım Üssü

Shell'in dünya çapındaki Petrol Ürünleri Organizasyonu'na ilişkin stratejik kararlar alan ve başkanlığı Rob Routs tarafından yürütülen Petrol Ürünleri (Downstream) Liderlik Ekibi, Ağustos ayı toplantısını 25-26 Ağustos tarihlerinde Istanbul'da gerçekleştirdi.

Shell'in dünya çapındaki Petrol Ürünleri Organizasyonu'na ilişkin stratejik kararlar alan ve başkanlığı Rob Routs tarafından yürütülen Petrol Ürünleri (Downstream) Liderlik Ekibi, Ağustos ayı toplantısını 25-26 Ağustos tarihlerinde Istanbul'da gerçekleştirdi.

Liderlik Ekibi, aynı tarihlerde düzenlenen Formula 1 İstanbul Grand Prix'ini, Shell&Turcas Petrol A.Ş'nin iş ortakları ile birlikte İstanbul Park'da Shell'in özel VIP tribününde izledi. Ekip, yarış sonrasında düzenlenen akşam yemeğinde de Shell&Turcas Petrol A.Ş'nin iş ortakları ve paydaşlarıyla bir araya geldi.

Shell'in Türkiye'ye verdiği önemi vurgulayan Shell, Dünya Petrol Ürünleri İcra Başkanı Rob Routs, büyümeyi hedefledikleri 6 pazardan birinin Türkiye olduğunu belirtti. Routs sözlerini şöyle sürdürdü:

"Shell Grubunun stratejisi esas olarak arama ve üretime ağırlık vermek, petrol ürünleri segmentinde de ancak belirli ülkelere yatırım yapmak. Türkiye petrol ürünleri alanında yatırım için belirlediğimiz 6 ülkeden biri. Shell Türkiye parlak bir performans gösterdiği gibi büyük bir yatırım atağını gerçekleştirdi. Bu nedenle Dünya Petrol Ürünleri Liderlik ekibimizin Ağustos 2006 toplantısını İstanbul'da yapmaktan ve bu vesileyle Shell Türkiye'nin başarısına hak ettiği değeri vermekten mutluyuz".

Liderlik ekibi toplantısının Formula 1 İstanbul Grand Prix'i ile aynı tarihlere gelmesinin de basit bir rastlantı olmadığını da sözlerine ekleyen Rob Routs, "Efsanevi Formula 1 Ferrari ekibi ile uzun yıllara dayanan teknik ortaklığımız var. Formula 1 yarış pistleri, yüksek teknoloji ürünü Shell yakıt ve madeni yağlarının pratikte denendiği ve üstün özelliklerinin kanıtlandığı yerdir" dedi.

Shell Petrol Ürünleri liderlik ekibi, Shell Company of Turkey ile Shell&Turcas Petrol A.Ş. yöneticileri ve çalışanlarının katıldığı paylaşım toplantısı düzenledi. Toplantıda, Shell Petrol Ürünleri'nin performansı, dönem değerlendirmesi ve geleceğe bakışı konusunda bilgiler verildi.

Shell Türkiye Ülke Başkanı Canan Ediboğlu, Liderlik Ekibi'ni İstanbul'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını, bu buluşmanın Shell'in Türkiye'deki yönetici ve çalışanları için son derece motive edici ve yüreklendirici bir yönetim desteği anlamı taşıdığını vurguladı. Ediboğlu, "Shell'in Türkiye'ye ve buradaki insan sermayesine duyduğu güven bir kez daha en üst düzeyde dile getirilmiş oldu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title