Haberler

İstanbul: Türkiye Basketbol Ligi

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Banvitspor, geçen sezon Ülkerspor'da oynayan Bekir Yarangüme ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Banvitspor, geçen sezon Ülkerspor'da oynayan Bekir Yarangüme ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Banvitspor Menajeri Turgay Çataloluk, "Başantrenörümüz Mete Babaoğlu'nun isteği doğrultusunda gelecek sezonun kadrosunu oluşturma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda TBL'nin kaliteli ve yetenekli basketbolcularından Bekir Yarangüme ile anlaşarak kadromuza dahil ettik. Kendisinin gelecek sezon bize çok faydalı olacağına inanıyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Banvitspor'un yeni transferi Bekir Yarangüme ise Banvitspor'un başarısına katkıda bulunmak istediğini belirterek, "Basketbolda son yıllarda adından en çok söz ettiren ve sürekli aşama içinde olan kulüplerden biri olan Banvitspor'a imza atmaktan son derece mutluyum. Umarım gelecek sezon Banvitspor'u daha da iyi yerlere getiririz. Ben de elimden gelen performansı göstererek, takımın başarısına katkıda bulunmak istiyorum" dedi.

Banvitspor ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Bekir Yarangüme, 1977 doğumlu ve 1.98 boyunda. Daha önce Kombassan Konya, TED Kolejliler, Türk Telekom, Beşiktaş ve son olarak Ülkerspor formalarını giyen Bekir Yarangüme, geçen sezon Ülkerspor'da oynadığı 36 karşılaşmada 7.13 süre, 3.25 sayı, 1.53 ribaund ve 0.61 asist ortalamalarını tutturdu. Bekir Yarangüme, 2000-2001 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde sayı kralı olma başarısını göstermişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title