Haberler

İstanbul: Kurban Pazarında "Rodeo" Şov

İstanbul'da Kurban Pazarlarındaki Rekabet, Satıcıları Farklı Yöntemler Kullanmaya İtti. Kurban Bayramı Öncesi Hayvan Pazarları, Satıcıların "Rodeo" Şovuyla Renklendi.

İstanbul'da kurban pazarlarındaki rekabet, satıcıları farklı yöntemler kullanmaya itti. Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarları, satıcıların "Rodeo" şovuyla renklendi.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurban satış yerleri, rekabet nedeniyle "Rodeo" alanlarına döndü. Kurban Bayramı için getirdikleri boğaları satmaya çalışan satıcılar, yeni yöntemler geliştirdi. Müşterilerin ilgisini çekmek isteyen satıcılar, boğaların üstüne binerek şov yaptı. Hayvan pazarlarında müşteri bekleyen boğaların fiyatlarının çok yüksek olması ve bu nedenle talebin az olması satıcıları, yeni satış yöntemleri bulmaya sevk etti. Hayvan sahipleri, fiyatları 10 bin YTL'ye kadar ulaşan boğaların sırtına binerek "Rodeo"yu aratmayacak görüntülerin oluşmasına neden oldu. Hayvan pazarına gelen vatandaşlar, boğaların üstündeki satıcıları görünce oldukça şaşırdı. Hayvan sahiplerinden birisi, boğanın sırtında şov yaparken hayvanın diğer bir sahibi de sıkı bir pazarlık sonrası boğayı 6 bin 500 YTL'ye satmayı başardı. Boğaların üstündeki satıcıları gören yaşlı bir adamın da kendini tutamayarak bir boğanın sırtına binmesi şaşkınlıkla izlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title