Haberler

İstanbul: Kezman, İliç ve Runje Açılışta Biraraya Geldi

Fenerbahçeli Futbolcu Kezman, Galatasaraylı Futbolcu İliç ve Beşiktaşlı Kaleci Runje, Eski Futbolculardan Elvir Boliç'in Güzellik Merkezinin Açılışında Biraraya Geldi.

Fenerbahçeli futbolcu Kezman, Galatasaraylı futbolcu İliç ve Beşiktaşlı kaleci Runje, eski futbolculardan Elvir Boliç'in güzellik merkezinin açılışında biraraya geldi.

Nişantaşı'ndaki Glamour adlı güzellik merkezinin açılışında biraraya gelen futbolcular, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Kezman, yaptığı açıklamada, şu anda hak ettikleri liderlik koltuğunda oturduklarını belirterek, "Liderliği sürdürmenin zor olacağını biliyorum, ama bunun için çok çalışacağız" dedi. Sakatlığı nedeniyle son maçlarda forma giyemediğini de hatırlatan Kezman, "Oynamak için sabırsızlanıyorum. Deivid'in de takıma uyum sağlaması hem benim, hem de takım için çok güzel. Gelecekte çok iyi bir ikili olacağız'' diye konuştu.

Galatasaray'ın Sırp futbolcusu İliç ise, şanssız bir sezon geçirdiklerini kaydederek, ''Geçen sezon girdiğimiz pozisyonların çoğunu gole çeviriyorduk. Bu sezon çok pozisyon buluyoruz, ama gol olmuyor. Bu bir şanssızlık'' ifadelerini kullandı. İliç, Şampiyonlar Ligi'ne veda etmelerine rağmen UEFA Kupası şanslarının hala sürdüğünü hatırlatarak, "Biz son ana kadar mücadelemize devam edeceğiz. Bordeaux maçını kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın Hırvat file bekçisi Runje de, son haftalarda kendisine yönelik yapılan eleştirilerle ilgili olarak, "Futbolda böyle şeyler olur. Normal karşılıyorum, ancak yediğim gollerde hatam yok" diye konuştu. Runje, ayrılacağı yönündeki iddiaların da asılsız olduğunu belirterek, "Gelecekte daha iyi olacağım. Beşiktaş'ın taraftarı, gördüğüm en iyi taraftar. Zaman zaman maçlarda yaptıkları baskıyı da doğal karşılıyorum'' dedi.

Bu arada, açılışta bir konuşma yapan Elvir Boliç, kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Yaklaşık 1.5 aydır futbol oynamadığını kaydeden Boliç, birkaç teklif aldığını, önümüzdeki günlerde bunları değerlendirebileceğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title