Haberler

İstanbul: Galatasaray'ın Golcü Futbolcuları, Ümitli Konuştu

Galatasaray'ın Golcü Futbolcuları Hasan Kabze, Ümit Karan ve Necati Ateş, Zirve Yarışında Rakipleriyle Puan Farkını Kapattıklarını Belirterek, "Her Şey Yolunda Gidiyor. Zirve Yolunda İlerleyişimizi Emin Adımlarla Sürdürüyoruz" Diye Konuştular.

Galatasaray'ın golcü futbolcuları Hasan Kabze, Ümit Karan ve Necati Ateş, zirve yarışında rakipleriyle puan farkını kapattıklarını belirterek, "Her şey yolunda gidiyor. Zirve yolunda ilerleyişimizi emin adımlarla sürdürüyoruz" diye konuştular.

Galatasaray'ın Sakaryaspor'u 4-0 yendiği maçta takımının iki golüne imzasını atan golcü futbolcu Hasan Kabze, şu anda herşeyin yolunda gittiğini ve zirveye doğru ilerlediklerini söyleyerek, "Puan farkını kapatıyoruz ve herşey şu anda çok iyi gidiyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Aslında sakatlıklar da olmasaydı herşey daha da güzel olacaktı. Şu anda bir tek Necati sakat, o da yavaş yavaş iyileşiyor. Bundan sonra sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum" dedi.

Takımda uzun süredir yedek kalmasına ve fazla forma şansı bulamamasına da değinen Kabze, "İyi çalışıp, iyi oynarsak forma giyeriz. Ama kendimizi hazır hissetmemize rağmen yedek kalmak farklı düşünceler taşımamıza neden oluyor. Maçlara ilk 11'de başladığım zaman ise kendimi tam enerjiyle sahaya veriyorum. Elimizden geleni yapıp, kararı hocamıza bırakacağız" diye konuştu.

Galatasaray'ın başarılı golcü futbolcusu Ümit Karan ise Sakaryaspor karşısında aldıkları farklı galibiyeti hak ettiklerini vurgulayarak, "Haftalardır iyi oynuyoruz, çok gol pozisyonuna giriyor ancak gol atamıyorduk. Sakaryaspor galibiyeti bizim hak ettiğimiz bir skordu. Ligin en az gol yiyen ekiplerinden birisine 4 gol birden attık. Daha fazlasını da atabilirdik" dedi.

Zirve yarışındaki rakipleri Fenerbahçe, Beşiktaş ve Vestel Manisaspor'un puan kaybettiği bir haftada kazanmalarına da değinen Ümit Karan, "Rakiplerimizin puan kaybetmesi hoşumuza gitti. Aslında bu çok normal. Çünkü ligde şu anda her takım, her takımı yenebiliyor. Ligde büyük takım, küçük takım ayrımı kalmadı. Az puan kaybeden şampiyon olacak" diye konuştu.

Galatasaray'da son haftalarda golcü futbolculardaki yükselişle ilgili olarak ise Karan, "Sakatlıklar nedeniyle iyi bir hazırlık dönemi geçiremedik. Bu nedenle de lige istediğimiz gibi başlayamadık. Ancak yavaş yavaş form tutmaya başlıyoruz. İlerleyen maçlarda daha iyi olacağız" dedi. A Milli Takım kadrosuna çağrılmamasıyla ilgili bir soruya cevap vermekten kaçınan Karan, haftalar geçtikçe kendisini daha hazır hissettiğini kaydetti.

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle Sakaryaspor maçında forma giyemeyen Necati Ateş ise, bu sezon büyük şanssızlıklar yaşadığını ancak yaşadığı sakatlıktan kurtulup bir an eski formuna kavuşacağını ifade ederek, "Futbol hayatımda ilk kez böyle bir sakatlık yaşıyorum. Geçen sezon da omzum kırılmıştı. En yakın zamanda düzelmek niyetiyle tedavimi sürdüryorum. Futbol oynamayı çok özledim. Bu günler, bir futbolcu için en zor olan dönemdir. Ailemin desteği ve kendi azmimle bu zor günleri aşıp tekrar sahalara döneceğim" dedi.

Necati, Sakaryaspor galibiyetinin zirve açısında önemli olduğunu da vurgulayan Necati, "Önemli olan arkaya arkaya galibiyetler almak. Rakiplerimizin hepsi puan kaybedince zirveden kopmadık ve puan farkını azalttık. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ancak galibiyetleri seriye bağlamalıyız. Arka arkaya maçlar kazanırsak herşey kendiliğinden gelir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title