Haberler

İstanbul: Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Zıco

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Arthur Zico, sarı-lacivertli kulüple resmi sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Arthur Zico, sarı-lacivertli kulüple resmi sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı basın odasında gerçekleştirilen imza törenine, Brezilyalı teknik adamın yanısıra Fenerbahçe Genel Sekreteri Vedat Olcay, Asbaşkan Murat Özaydınlı ve Celaleddin Bilgiç eşlik etti.

İmza töreninde konuşan Asbaşkan Özaydınlı, teknik direktör Zico'dan beklentilerinin ortada olduğunu belirterek, "Fenerbahçemize yakışan başarılar elde etmek istiyoruz. Taraftarlarımızın keyifle izleyeceği güzel bir sezon geçireceğimizi ümit ediyorum. Zico, zaten dünyanın en tanınan, en bilinen en iyi futbolcularından biriydi. Antrenör kariyeri de çok iyi. Kendisi Fenerbahçe'ye damga vuracak ve bir idol olarak anılacaktır" diye konuştu.

Daha sonra söz alan Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda teknik direktörü Arthur Zico ise Fenerbahçe'de görev yapacak olmaktan dolayı onur duyduğunu dile getirerek, "Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinde çalışmaktan ve bu güzide kulübün bana kapılarını açmış olmasından dolayı onur duyuyorum. Bu önemli senede Fenerbahçe'ye layık olabilecek bütün çalışmaların gerçekleşeceğini söylemek için buradayım. Bu sorumluluğu taşıyorum ve bunu en iyi şekilde yapabileceğime hepiniz şahit olacaksınız. Hayat büyük sorumluluklarla doludur. Ben de bunun bilincindeyim. Brezilya, İtalya ve Japonya'da yapmış olduğum futbol ve antrenörlük kariyerimde devamlı mücadele ve hedefler vardı. En büyük stratejim savaşmak oldu. Savaşarak büyük başarılar elde ettim. Daha önce yapmış olduklarım burada yapacaklarımın birer göstergesidir. Bunu hep birlikte yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Teknik Direktörü Arthur Zico, daha sonra sözleşmeyi imzalayarak Genel Sekreter Vedat Olcay ve Asbaşkan Murat Özaydınlı ile el sıkıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title