Haberler

İstanbul: Fenerbahçe'de Vestel Manisaspor Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nin 11. Haftasında Lider Vestel Manisaspor ile Yarın Deplasmanda Yapacağı Maçın Hazırlıklarını Tamamladı.

Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında lider Vestel Manisaspor ile yarın deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Samandıra Tesisleri'nde, Teknik Direktör Zico yönetiminde yapılan antrenmanla Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Sarı-lacivertlilerde çalışma sırasında ikili mücadelede aldığı darbe ile sağ kasığından sakatlanan Mehmet Yozgatlı, Vestel Manisaspor maçının kadrosundan çıkartıldı. Kulüp doktoru Ethem Kavukçu, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Sarı-lacivertli futbolcunun sakatlığının çok ciddi olmadığını, oyuncuyu risk etmemek için Vestel Manisaspor maçında oynamayacağını, ancak gelecek hafta ligde oynanacak Gaziantepspor maçına yetiştirilmesi için tedavisinin sürdüğünü söyledi.

Teknik Direktör Zico tarafından açıklanan Vestel Manisaspor maçının 18 kişilik kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

"Rüştü, Can Arat, Semih, Alex, Deivid, Edu, Lugano, Aurelio, Appiah, Önder, Olcan, Tuncay, Deniz, Serkan, Volkan, Ümit, Tümer ve Uğur Boral"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title