Haberler

İstanbul: Bakan Aksu'dan Kurban Bayramı'nda Anlamlı Ziyaret

İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Kurban Bayramı'nın İlk Gününde Gaspçılar Tarafından Öldürülen Taksici İbrahim Küsdül'ün Ailesini ve Gasp Sonucu Yaralanan Taksici Raşit Hindi'yi Ziyaret Etti.

İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Kurban Bayramı'nın ilk gününde gaspçılar tarafından öldürülen taksici İbrahim Küsdül'ün ailesini ve gasp sonucu yaralanan taksici Raşit Hindi'yi ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, gasp sonucu öldürülen taksici İbrahim Küsdül'ün ailesine ve gasp sonucu yaralanan Raşit Hindi'yle bayramlaşmak için evlerine gitti. Öncelikle gaspçıların yaraladığı taksici Raşit Hindi'yi ziyaret eden Bakan Aksu, Raşit Hindi ve ailesinin bayramını kutladı. Bayram günü Bakan Aksu'yu evinde ağırlamaktan çok sevinç duyduğunu söyleyen Hindi, "Devleti yanımızda hissettim. Gasptan sonra Türk polisi seri bir şekilde gaspçıları yakalayıp, adalete teslim etti. Adaletin yerine gelmesinden çok mutluyum" dedi.

Hindi'nin bu sözlerine karşılık Bakan Aksu, "Bayramlarını kutlayarak her zaman yanınızdayız" diye konuştu.

Raşit Hindi'nin evinden ayrılarak bayram ziyaretine devam eden İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, geçtiğimiz mart ayında kafasına kurşun sıkılarak öldürülen taksici İbrahim Küsdül'ün evine geçti. Bakan Aksu'yu İbrahim Küsdül'ün evinde eşi Semiha Küsdül, kızı İrem ve oğlu Kadir karşıladı. Bakan Aksu'yu karşısında görünce şaşıran Semiha Küsdül, devletin sürekli yanlarında olduğunu, destek verdiğini belirterek "Bir bayram gününde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz" dedi.

Bakan Aksu, elini öpen İrem ve Kadir Küsdül'e harçlık vererek evden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title