Haberler

Isparta'da Şiddetli Lodos Çatıları Uçurdu

Isparta'da Saatteki Hızı 95 Kilometreye Ulaşan Lodos Isparta Belediyesi'nin Çatısını Uçururken, 3 Kişi Çeşitli Yerlerinden Yaralandı.

Isparta'da saatteki hızı 95 kilometreye ulaşan lodos Isparta Belediyesi'nin çatısını uçururken, 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Isparta kent merkezinde dün akşam saatlerinden bu yana devam eden ve saatteki hızı 95 kilometreye ulaşan lodos, hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Şiddetli lodos nedeniyle 3 kişi yaralanırken, 2 kişi de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Isparta Belediyesi'nin çatısının park halindeki 2 otomobilin üzerine uçması sonucu araçlarda maddi hasar oluştu. Anadolu Mahallesi'nde bir caminin ise minaresi uçtu. Minarenin yere düşmesi ve tekrar aynı olayların yaşanmaması için cami yanında bulunan Mustafa Şener İlköğretim Okulu bir gün süreyle tatil edildi.

Şiddetli lodos kent merkezinde bazı ağaçları da kökünden söktü. Yolda yürümekte güçlük çeken vatandaşlar ağaçlara tutunarak ilerlemeye çalışırken, bahçede çalışan ve rüzgarın etkisiyle yere düşüp başından yaralanan Arif Yılmaztürk (50) isimli şahıs Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yılmaztürk, rüzgarın etkisiyle yere düşüp başını yerdeki kürek ve kazmaya çarptığını söyledi.

(OB-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title